Beagle Geheimen Review

Ga jij binnenkort een Beagle kopen, heb je thuis al een Beagle maar wil je er graag meer over weten Dan is het Beagle geheimen handboek voor jou een goed boek om te lezen. In dit boek leer je alle belangrijke informatie over het hondenras Beagle.

Maar voordat je het boek gaat aanschaffen geef ik je graag eerst alle belangrijke informatie over het boek, zodat jij precies weet wat je koopt. Lees daarom zeker verder.

Wat is het Beagle Geheimen e-book?

Het Beagle geheimen e-book geeft jou alle praktische informatie over de Beagle. Een hondenras dat langzaam steeds populairder wordt in Nederland. Dit boek omvat onderwerpen van de opvoeding van je puppy tot aan hoe je omgaat met een oudere Beagle.

Beagle Geheimen Review
Prachtige Beagle

Over een Beagle valt veel te vertellen en dit boek doet dat ook. Vrijwel alle informatie die je nodig hebt als je een Beagle hebt of wilt aanschaffen staat beschreven in dit boek.

 Wie heeft dit boek geschreven?

Zoals bij alle reviews die we schrijven, kijken we natuurlijk naar de schrijver van het boek.

Het is vooral belangrijk om te weten wie de schrijver is om te kunnen bepalen of de informatie in het boek wel goed is en klopt. We weten inmiddels van de vele honden reviews die we geschreven hebben dat deze allemaal van dezelfde schrijver zijn. Namelijk Blue Sky Marketing.

Inmiddels weten we natuurlijk dat de boeken die Blue Sky Marketing Publiceert altijd van goede kwaliteit is en veel waardevolle informatie bevat. Blue Sky Marketing doet veel onderzoek voordat ze aan de slag gaan met het schrijven van het boek.

Wat is het doel van dit boek?

Het doel van dit boek is natuurlijk duidelijk. Blue Sky Marketing wil jou zo veel mogelijk informatie geven over de Beagle.

Dit boek is speciaal voor jou als jij al een Beagle hebt of als je van plan bent om een Beagle in huis te nemen. Je leert precies waar je op moet letten als je bijvoorbeeld een puppy wilt aanschaffen of een volwassen Beagle.

Hoe is dit boek opgebouwd?

Voordat je het Beagle geheimen E-book gaat aanschaffen wil je natuurlijk graag weten wat je allemaal leert in dit boek. Het boek is als volgt opgebouwd:

·         Voorwoord

·         Hoofdstuk 1: De Beagle

·         Hoofdstuk 2: Aanschaffen

·         Hoofdstuk 3: Training en opvoeding

·         Hoofdstuk 4: Leven met de Beagle

·         Hoofdstuk 5: De oudere Beagle

Ook het Beagle geheimen E-book is zeer uitgebreid. Daarom licht ik de bovenstaande hoofdstukken hieronder verder toe.

Hoofdstuk 1: De Beagle

De Beagle is een van de oudste hondenrassen die er zijn en er is op het internet veel informatie te vinden over dit hondenras.

In dit hoofdstuk lees je veel informatie over de geschiedenis van de Beagle, hoe het uiterlijk van de Beagle is ontstaan , wat het karakter is van een Beagle en lees je precies hoe je kunt bepalen of een Beagle een hond voor jou is.

Voordat je een Beagle of welk andere hondenras dan ook in huis neemt, is het natuurlijk wel belangrijk om voor jezelf te bepalen of de hond wel bij je past.

Beagle Geheimen Review
Mooie Beagle

Zo moet het karakter van de hond bij je passen, hebben bepaalde honden een bepaalde hoeveelheid aan beweging nodig en kunnen niet alle honden bijvoorbeeld met andere huisdieren of kleine kinderen.

Of dat met een Beagle wel kan wordt duidelijk in dit hoofdstuk.

Hoofdstuk 2: De Aanschaf

Ben je van plan om een Beagle aan te schaffen of ben je van plan om een puppy in huis te nemen en weet je nog niet precies welk hondenras je wilt nemen? Ook dan is het een goed idee om dit boek te lezen.

Dit hoofdstuk gaat namelijk over het aanschaffen van een puppy of volwassen Beagle. Je leert precies waarop je moet letten bij het aanschaffen van een puppy of volwassen hond.

Zo leer je welke voorbereidingen je moet treffen als je een hond in huis neemt (vooral belangrijk bij puppy’s).

Ook leer je wat over de algehele verantwoordelijkheid die je hebt als je een hond in huis neemt en leer je hoeveel het ongeveer kost om een Beagle in huis te nemen.

Bij het aanschaffen van een hond is natuurlijk niet alleen de aanschaf een uitgave. Bij het in huis nemen van een hond krijg je ook te maken met maandelijkse kosten.

Daarnaast komt er nog een belangrijk aspect naar voren in dit boek en dat is waar je op moet letten als je een puppy gaat aanschaffen bij een fokker.

Er zijn behoorlijk wat hondenfokkers in Nederland en het is belangrijk dat jij goede fokkers kan onderscheiden van slechte fokkers.

Hoofdstuk 3: Training en opvoeding

Je hebt alle informatie gelezen over het aanschaffen van een Beagle en je bent nog steeds enthousiast om dat te doen. Dan is het ook belangrijk om te leren over hoe jij ervoor kunt zorgen dat jouw Beagle naar je luistert.

Hoewel het met een volwassen hond soms best lastig kan zijn om ze op te voeden, is het vooral bij een puppy belangrijk om zo snel mogelijk te beginnen met training en opvoeding.

Hoe eerder je een puppy naar je leert luisteren, hoe meer profijt je daarvan hebt als de hond volwassen is. Als een hond nog jong is leert een hond namelijk veel makkelijker dan wanneer een hond al volwassen is.

In dit hoofdstuk ga je aan de slag met de training en opvoeding van je Beagle en kun je dit boek gebruiken als een soort van handboek voor de opvoeding van je hond.  

Beagle Geheimen Review
Ik wil eigenlijk niks dan lekker luieren:)

Tevens komt ook zindelijkheidstraining in dit hoofdstuk aan bod. Een van de grootste ergernissen van hondeneigenaren is dat de hond in huis plast. Daarom is het een goed idee om zo snel mogelijk te beginnen met zindelijkheidstraining.

Hoofdstuk 4: Leven met de Beagle

Als je besluit om een Beagle in huis te nemen, verandert er veel in je huishouden. Een hond heeft namelijk bepaalde vaste routines nodig en het is aan jou om ervoor te zorgen dat die routines worden nageleefd.

Zo moet een hond meerdere keren per dag uitgelaten worden (liefst op vaste tijden) en vinden honden het fijn op dezelfde tijden te eten.

Beagle Geheimen Review
Beagle aan het uithijgen

Ook is het belangrijk om te zorgen dat je hond een goed dieet heeft en daardoor op gezond gewicht blijft. Dit is de taak van de eigenaar van de hond. Zoals je ziet komt er dus best wat kijken bij het aanschaffen van een hond .

Ook kun je te maken krijgen met ziekte bij je hond en dan moet je ook klaar staan voor je trouwe viervoeter. Al deze zaken worden uitgebreid besproken in dit hoofdstuk.

Hoofdstuk 5: De oudere Beagle

Ga je een puppy aanschaffen? Dan is het wel belangrijk om te weten dat honden een stuk minder oud worden dan mensen. Dat betekent dat je hond ook bejaard zal worden. Als je hond ouder wordt komen daar natuurlijk ook gebreken bij kijken.

In dit hoofdstuk leer je alles over hoe je omgaat met een oudere Beagle. Zo leer je wat de gouden jaren zijn van een Beagle, hoe je de gezondheid zo optimaal mogelijk houdt en welke ouderdomsklachten vaak voorkomen bij de oudere Beagle.

Heeft dit boek mij verder geholpen?

Ik heb altijd al interesse gehad in verschillende hondenrassen en ben gek op honden. Echter wist ik nog niet zo veel over de Beagle en heeft dit boek mij meer geleerd over hoe speciaal een Beagle eigenlijk is.

Ik had geen idee dat een Beagle eigenlijk al zo lang bestaat en tot een van de oudste hondenrassen behoort. Ook had ik geen idee dat Beagles als zo ver in de geschiedenis gebruikt werden voor de jacht.

Het boek geeft je bijna alle informatie die je nodig hebt voordat je een Beagle gaat aanschaffen. Zelfs als je al een Beagle hebt, kun je in dit boek heel veel belangrijke informatie leren over je hond.

Wat vinden andere lezers van dit boek?

Over het Beagle geheimen E-book zijn heel wat minder recensies te vinden dan de andere boeken van Blue Sky Marketing. Het zou kunnen zijn dat een Beagle niet zo populair is als bijvoorbeeld een Jack Russell of Golden Retriever.

Toch lees ik over het algemeen alleen maar positieve reacties over het boek en zijn we dat inmiddels wel gewend van de boeken van Blue Sky Marketing.

Aan de Recensies maak ik op dat ook andere mensen zeer tevreden zijn over de inhoud van het boek.

Krijg je nog extra bonussen bij dit boek?

Natuurlijk krijg je bij alle boeken van Blue Sky Marketing de nodige bonussen meegeleverd. Ook bij het Beagle Geheimen E-book krijg je een aantal waardevolle bonus e-books geleverd:

Bonus 1: Baas over je Eigen Beagle

In deze bonus leer je in praktische stappen hoe jij de baas wordt over je eigen Beagle. In dit boek leer je hoe je ongewenst gedrag van je Beagle kunt herkennen en wat je eraan kunt doen om het ongewenste gedrag te stoppen.

Bonus 2: Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy

Als je een puppy in huis neemt komt daar behoorlijk wat bij kijken.

Ondanks dat er al veel informatie beschreven staat over het opvoeden van een puppy in het Beagle Geheimen e-book, is dit boek een goede aanvullen waarin het boek dieper ingaat op de verzorging en training van je puppy.

Beagle Geheimen Review
Deze bal is van mij

Bonus 3: Honden Training Geheimen

Dit boek wordt bijna met elk e-book meegeleverd en geeft je veel praktische informatie over hoe jij je hond het beste kunt trainen. In dit boek leer je methodes die door hondentrainers gebruikt worden zodat jij die thuis ook kunt toepassen.

Bonus 4: Je Beagle laten komen op commando

Als je een Beagle in huis neemt wil je natuurlijk graag dat je Beagle goed naar je luister. Hiervoor is het belangrijk om een bepaalde manier te hanteren die je hond begrijpt.

Als je de juiste techniek gebruikt, luistert een hond namelijk veel beter naar je dan wanneer je dat niet doet. Dat leer je in deze bonus.

Bonus 5: De perfecte Beagle

Een andere bonus die je krijgt is een e-book met daarin 101 manieren om het gedrag van je Beagle te verbeteren. Hierin leer je allerlei trucs die je kunt toepassen om je puppy beter naar je te leren luisteren.

Beagle Geheimen Review
Gratis bonussen bij het E-Book

Wat kost dit boek?

Je weet nu wat je kunt verwachten van het Beagle Geheimen E-book en zoals je kunt zien krijg je ontzettend veel informatie over de Beagle.

Daarnaast krijg je ook nog een aantal bonussen die daar perfect bij aansluiten. Dit e-book en alle bonussen kun je aanschaffen voor € 37,-. Zelf vind ik 37 euro heel goedkoop voor alle informatie die je krijgt.  

Kan ik dit boek aanraden?

Beagle geheimen
Beagle geheimen E-Book

Natuurlijk sluit ik iedere review af met een eindoordeel en vertel ik je of ik het boek kan aanraden of niet. Inmiddels hebben we vrijwel alle boeken van Blue Sky marketing besproken en kan ik ook over het Beagle geheimen e-book alleen maar positief praten.

Het boek geeft ontzettend veel informatie en is het lezen ook absoluut waard. Als je van plan bent om een Beagle puppy aan te schaffen, een volwassen hond of als je graag meer wilt weten over de Beagle is dit het beste boek dat je kunt aanschaffen.

Daarom raad ik je absoluut aan om dit boek aan te schaffen en het uitgebreid door te lezen. Je kunt het boek via de onderstaande link met korting aanschaffen.

Foto van auteur

Geschreven door Daisy

3 gedachten over “Beagle Geheimen Review”

  • Beste Jo Dreesen, wat leuk dat u interesse toont in ons artikel, helaas is deze versie alleen beschikbaar als E-Book.
   Wat wel redelijk in de buurt komt van het E-Book is het boek Over Dieren – De Beagle wat verkrijgbaar is bij Bol.com. Ik hoop uw vraag hiermee beantwoord te hebben.

   Groetjes Daisy

   Beantwoorden
 1. Goedemorgen,ik heb t boek gelezen maar kan hem niet meer open en ook de gratis boekjes niet zou u dat nog een keer kunnen uit leggen of de link nogmaals sturen bvd Imelda

  Beantwoorden

Plaats een reactie