Labradoodle Geheimen Review: Ervaringen + Kortingscode & Meer!

Dit is mijn Labradoodle Geheimen review, een boek speciaal voor (kersverse) baasjes van labradoodles. In dit boek ontdek je alles wat je wilt én moet weten over het opvoeden, trainen en verzorgen van de Labradoodle.

Volgens Piet de Jong, de schrijver, vind je in dit boek alles wat je wilt en moet weten over dit populaire hondenras. Tijd om dat eens nader te onderzoeken! 😉

Labradoodle Geheimen Review

In deze review neem ik je mee door de onderdelen van het boek, wie de schrijver is en andere handige dingen om te weten over dit ruim 200 pagina’s tellende boek.

Zo weet jij wat je kunt verwachten, welke resultaten je kunt behalen en voorkom je dat je een miskoop doet. Laten we beginnen bij het begin.

Wat is het Labradoodle Geheimen Handboek?

Heb je nog geen research gedaan, dan zal het Labradoodle Geheimen Handboek nog een raadsel voor je zijn. Geeft niks, want we beginnen deze review door je uit te leggen wat het Labradoodle Geheimen Handboek precies is.

Het Labradoodle Geheimen Handboek is een digitaal boek (ebook) dat speciaal is gericht op het opvoeden en trainen van de Labradoodle. Het boek telt ruim 200 pagina’s en kan voor een groot deel worden gebruikt als alternatief voor een puppycursus (alhoewel je daar weer hele andere dingen leert).

Labradoodle Geheimen is niet alleen voor de opvoeding van de Labradoodle maar ook reuze interessant om te lezen voor hondenliefhebbers en meer te weten te komen over dit unieke ras.

Het handboek is een PDF en dus digitaal. Zo kun je het boek op al je apparaten downloaden en lezen of met je meenemen op je telefoon, tablet of e-reader.

Wat wordt er in Labradoodle Geheimen behandeld?

Een handboek is er om uit te leren. Zo is ook het Labradoodle Geheimen Handboek daarop gericht. Het handboek bestaat uit 5 hoofdstukken waarin de Labradoodle helemaal besproken word.

Vanaf de geschiedenis van het hondenras, het leven met een puppy tot aan de training en opvoeding zelf. Dat je veel zult gaan leren als je het handboek aanschaft, dat is een ding dat zeker is.

Om je een beeld te geven van wat je gaat leren tijdens het lezen van het Labradoodle Geheimen Handboek, vindt je hieronder een overzicht van een aantal onderwerpen die besproken zullen worden in het handboek.

Zo kan je je al een beetje gaan voorbereiden en kan je kijken of het jou aanspreekt.

 • Twijfel jij nog over een Labradoodle? In het handboek ontdek je of het hondenras bij jou zou kunnen passen.
 • Voorkom gedragsproblemen bij je puppy.
 • Leer hoe je je puppy kan gaan voorstellen aan vrienden en familie.
 • Leer een aantal methodes die jou helpen bij het trainen en opvoeden van je Labradoodle.
 • Hoe pak je het spelen met je puppy op een goede manier aan? Dat leer je in het handboek.
 • Waar moet je op letten als je een fokker gaat bezoeken met een nestje puppy’s? Het handboek helpt je om je hier op voor te bereiden.
 • Leer wat je moet doen tijdens de eerste nacht dat je puppy thuis is.
 • Heb je nog een kat of een ander huisdier? Het handboek helpt je bij het voorstellen van je puppy aan andere huisdieren.
 • Etc.

Dat je veel gaat leren in het handboek, dat zie je aan het bovenstaande overzicht. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je weinig informatie krijgt of dat het handboek alleen maar opgevuld is met illustraties die nergens op slaan.

Labradoodle Geheimen Met Korting

Voor wie is het Labradoodle Geheimen Handboek geschikt?

Voor wie is het Labradoodle Geheimen Handboek dan eigenlijk geschikt? Je denkt misschien dat het handboek alleen geschikt is voor degene die een Labradoodle hebben of willen aanschaffen, maar dat is niet helemaal waar.

De doelgroep voor het handboek is ongelofelijk breed en iedere lezer zou hier iets aan kunnen hebben. Het handboek is namelijk zo opgebouwd, dat de informatie altijd relevant is en iedereen begrijpt wat er beschreven staat.

Labradoodle Geheimen Review
Wiitte Labradoodle

Voel jij je op één van de onderstaande punten aangesproken? Dan kan je er vrijwel zeker van zijn dat het Labradoodle Geheimen Handboek uitermate geschikt is voor jou om aan te schaffen:

 • Jij bent een hondenliefhebber en je wilt zoveel mogelijk te weten komen over het hondenras Labradoodle.
 • Je krijgt binnenkort een Labradoodle puppy in huis en je wilt je graag goed voorbereiden.
 • Je twijfelt over het in huis nemen van een Labradoodle.
 • Je Labradoodle heeft gedragsproblemen en je wilt weten waar dit vandaan komt of hoe je hiervan af komt.
 • Je vindt de komst van je Labradoodle spannend, met name de eerste nacht dat hij in huis is.
 • Je hebt andere huisdieren en je wilt je Labradoodle kennis laten maken met je huisdieren.
 • Je zoekt een alternatief voor een puppycursus en wilt de training graag zelf op gaan pakken.
 • Je wilt de opvoeding van je Labradoodle op een goede manier aanpakken en je hebt nog geen flauw idee hoe je dit moet gaan doen.
 • Je wilt je Labradoodle snel zindelijk maken en je zoekt naar de juiste aanpak hiervoor.

Wie heeft het handboek eigenlijk geschreven?

Piet de Jong van Labradoodle Geheimen

Het Labradoodle Geheimen Handboek is geschreven door Piet de Jong die naar eigen zeggen al zo’n 35 jaar ervaring heeft met Labradoodles en het trainen van deze honden.

Dat is opmerkelijk want de eerste Labradoodle is pas in 1989 gekruisd, wat nu (in 2022) pas 33 jaar geleden is. Goed, we overdrijven allemaal wel eens wat we kunnen dus laten we het op 30 jaar houden 😉

Hoe dan ook: als je het hebt over een professional op het gebied van Labradoodles dan is Piet de Jong er zeker een.

Waar Piet in het verleden veel foutjes heeft gemaakt bij het opvoeden van honden, heeft hij door de jaren heen geleerd hoe hij de opvoeding en training wél moet gaan aanpakken.

Toen ook de hondentrainingen geen zin leken te hebben, nam hij het recht in eigen handen en besloot hij het zelf te gaan uitzoeken. Het kostte veel tijd om de juiste methodes te ontdekken maar we kunnen je alvast verklappen dat hij deze methodes heeft ontdekt.

En met succes. Van alle aantekeningen die Piet door de jaren heen heeft verzamelt heeft hij het e-book het Labradoodle Geheimen Handboek geschreven.

Het is dus met zekerheid te zeggen dat je in het handboek bewezen technieken en methoden gepresenteerd krijgt. En..

.. je krijgt niet alleen de informatie die Piet zelf heeft vergaard maar er komen ook dierenartsen en fokkers aan het woord.

Zijn andere mensen ook enthousiast over het Labradoodle Geheimen Handboek?

Kijken naar de mening van andere mensen mag in geen enkele review ontbreken. Zo gaan we ook in deze Labradoodle Geheimen Review over het Labradoodle Geheimen Handboek kijken naar de meningen van andere mensen die het handboek hebben aangeschaft.

Die meningen helpen je namelijk om een goed en duidelijk beeld te scheppen van het handboek. Ze zijn vaak eerlijk en vertellen je ook wat minder goed is aan het handboek.

Hieronder vind je een aantal reviews van mensen die het Labradoodle Geheimen Handboek hebben aangeschaft. Neem de reviews goed in je op en concludeer zelf wat je hiervan vindt.

Wat kost het handboek?

Je zou kunnen stellen dat er inhoudelijk niks mis is met het Labradoodle Geheimen Handboek. Je zou dus een flink aankoopbedrag verwachten, maar het tegendeel is echter waar. Je betaalt in totaal € 37,- voor het aanschaffen van het handboek.

Niet alleen krijg je het handboek voor deze prijs, ook zitten er een aantal interessante bonussen bij waar jij van kan profiteren. Op die bonussen komen we later bij je terug.

Of dit een redelijke prijs is voor het handboek, dat kunnen wij niet voor je invullen. Dat is een persoonlijke mening en het ligt ook maar net aan het budget dat jij te besteden hebt voor zo’n handboek. Kijken we er objectief naar, dan zouden wij zeggen dat € 37,- geen schokkende prijs is.

Mocht je nog een beetje sceptisch zijn over het handboek, dan is dat helemaal niet zo gek. Toch kunnen wij je verzekeren dat je nooit een miskoop zult begaan als je het Labradoodle Geheimen handboek aanschaft. Waarom niet? Je kan namelijk gebruikmaken van de niet-goed-geld-terug garantie.

Dat betekent dat wanneer het handboek niet voldoet aan je verwachtingen, je binnen 60 dagen je geld terug kan vragen. Het enige wat jij hoeft te doen in dat geval is een mail sturen, en het bedrag wat je voor het handboek betaalt hebt word direct aan je terugbetaald.

Krijg je ook iets extra’s?

We hebben het in deze review gehad over de prijs van het handboek. Daarbij benoemde ik al in het kort dat je bij deze aanschafprijs ook een aantal bonussen krijgt. Laten we samen gaan kijken naar wat deze bonussen zijn en wat ze precies inhouden.

Je krijgt maar liefst 5 bonussen bij het aanschaffen van het Labradoodle Geheimen Handboek:

 • E-book over het trainen van honden
 • E-book over het verzorgen en trainen van een puppy
 • E-book over de baas zijn van je hond
 • E-book over het aanleren van commando’s aan je hond
 • Het digitale handboek zal altijd bijgewerkt worden met relevante informatie 

Je ziet dus dat je voor die € 37,- heel wat extra’s erbij krijgt. Dat maakt dat de aanschafprijs er een stuk interessanter uit komt te zien. Het belangrijkste is voornamelijk dat je het handboek altijd zal worden bijgewerkt.

Mochten er dus veranderingen of andere technieken komen, dan weet je zeker dat je altijd over relevante informatie beschikt en geen oude technieken gebruikt bij je Labradoodle.

Labradoodle Geheimen Review: Mijn Conclusie

Is het Labradoodle Geheimen Handboek wel zo behulpzaam? Met deze vraag begonnen we deze Labradoodle Geheimen Review begonnen. We zijn er achter gekomen dat dit handboek inderdaad behulpzaam is zoals dat beweerd word.

Je krijgt veel informatie gepresenteerd in het handboek en deze is ook nog eens uitgebreid. Het handboek staat niet vol met zinloze illustraties, dat is een geruststelling.

Voor de rest zijn andere gebruikers razend enthousiast en krijg je bij de aanschafprijs ook nog eens extra bonussen. Of wij het Labradoodle Geheimen Handboek zouden aanraden? Absoluut.

Foto van auteur

Geschreven door Daisy

Plaats een reactie