PuppyCursus Online

Wil je jouw nieuwe puppy opvoeden of een puppycursus doen? Dat is vaak de eerste gedachte nadat je besloten hebt om een pup aan te schaffen. Een logische gedachte, want een hond is geweldig maar alleen als jij de baas over de hond bent.

Ben jij op zoek naar meer informatie over het trainen en opvoeden van je kersverse pup? Op PuppyTrainen.nl ben je precies waar je zijn moet, want het opvoeden en trainen van je hond kun je gemakkelijk zelf met de juiste instructies!

puppytrainen

Je puppy trainen

Je puppy trainen. Dat kun je helemaal zelf. Toch sluiten de meeste mensen zich aan bij een hondenschool met hun nieuwe pup. Onzin als je er over nadenkt, want bij een puppycursus is het volgende altijd het geval:

“80% van iedere puppycursus doe je helemaal zelf. De overige 20% is instructie en begeleiding…”

Dit betekent dat je grof geld betaalt voor slechts een klein beetje hulp bij het opvoeden en trainen van je pup. Het leeuwendeel van het trainen en opvoeden van je pup doen jij en je hond echt helemaal zelf.

Natuurlijk is professionele hulp en begeleiding noodzakelijk bij het trainen van je puppy. Zeker als je nog geen (of weinig) ervaring hebt met honden of met puppy’s in het algemeen. Een hond opvoeden is niet moeilijk, maar vraagt wel om deskundigheid.

Niemand wilt immers een valse hond toch? Een hond die niet luistert? Een hond die alles stuk bijt wanneer je eventjes de woning verlaat? Een pup die ongehoorzaam is én blijft?

Een goede puppycursus is daarom zeker van belang als je van een pup een lieve volwassen hond wilt maken. Op PuppyTrainen.nl helpen we je bij het opvoeden en trainen van je pup.

Puppycursus

De puppycursus op PuppyTrainen.nl is bedoeld voor iedere hondenbezitter die graag zelf aan de slag gaat met het trainen van de pup.

Een puppy cursus volgen bij online hondenschool Tinki Academy is dé plek om een puppy op te voeden. Met jarenlange ervaring met het trainen van vele pups zijn ze de aangewezen persoon.

Waarom deze puppycursus?

  • Je kunt starten met de puppycursus wanneer jij dat wilt
  • Het trainen van de pup kan direct vanaf de voordeur
  • Geen extra begeleiding nodig
  • En dus geen dure kosten aan de hondenschool!


De opbouw van de puppy trainen cursus

In 180 dagen tijd ga je samen met je pup aan de slag met de meest uitgebreide online puppycursus die 68 Nederlandse training video’s bevat en maar liefst 10 puppyboeken. Natuurlijk ook voorzien van een handig stappenplan en tips om je pup goed te trainen, en natuurlijk het belangrijkste van alles: Met plezier!

Bij aankoop van de cursus krijgen leden levenslange gratis updates tot een besloten groep van experts die je helpt mocht je toch voor problemen komen te staan. De prijs van de cursus is slechts €0,49 cent per dag

123Tinki.com is vastbesloten élke pup en eigenaar blij te laten kwispelen en elke pup met vlag en wimpel te laten slagen:).

Alvast veel plezier met deze onwijze leuke puppycursus!

puppytrainen

Voordelen van je puppy zelf trainen

  • Je kunt de pup in zijn eigen vertrouwde omgeving trainen
  • Je pup leert op de juiste manier kennis maken met basiscommando’s en alledaagse situaties
  • Je kunt direct beginnen. Geen inschrijftijden bij de hondenschool!

Wat anderen van de Puppycursus vinden

Misschien ben je toch niet helemaal overtuigd dat je je puppy helemaal zelf kunt trainen en twijfel je of je misschien toch niet beter naar een hondenschool kunt gaan voor de puppytraining.

Niet meer dan normaal, want je wilt natuurlijk het allerbeste voor je pup (en voor jezelf natuurlijk ook).

Begin vandaag nog met het trainen van je pup en schrijf je in bij 123Tinki.com.

Bekijk zelf wat anderen vinden over de online puppycursus.

PuppyCursus Online

Beoordelingen Cursus

Wij adviseren de Online puppytraining van 123Tinki Academy met jaren lange ervaring, De meest uitgebreide Online puppycursus van NL., De realisatie van deze puppycursus heeft 2 jaar tijd gekost en is zeer uitvoering getest. Wij zijn er 100% van overtuigd dat deze puppycursus elke vraag zal beantwoorden die je maar kunt hebben. >>Start hier direct met je eerste Gratis proefles<<

Plaats een reactie