Wil jij het Beste Puppy Speelgoed voor je pup?

Ben jij op zoek naar het beste Puppy speelgoed voor je pup? Een hond is de beste vierend voor veel mensen. Met deze stelling zijn onwijs veel baasjes het eens.

Voordat je echt een band met jouw hond kunt krijgen, is het van belang om je hond op de juiste manier op te voeden.

Als een hond nog jong is, is hij echter behoorlijk speels. Regels worden hierdoor niet direct opgepakt en je hebt te maken met een behoorlijk energieke hond.

Om de energie bij je puppy kwijt te kunnen raken, is het aan te raden om speelgoed aan te schaffen. Met het speelgoed kan een puppy zich prima vermaken, terwijl hij ondertussen ook nog zijn energie kwijt weet te raken.

Als je het helemaal goed wil doen, kan je ook nog voor educatief speelgoed kiezen. Speelgoed waardoor je puppy ook nog het een en ander gaat leren.

Je hebt tegenwoordig gelukkig de keus uit allerlei soorten speelgoed. Maar, wat is nou de beste keus? Voor welk speelgoed kan je het beste voor jouw puppy kiezen?

PuppyTrainen heeft de Kong Puppy als beste getest!

En waar moet je op letten bij het aanschaffen van het beste puppy speelgoed? Op al deze vragen vind je in dit artikel een uitgebreid antwoord.

Wat is het beste puppy speelgoed?

Beste puppy speelgoed top 3
Leukste speelgoed voor je pup

Het antwoord op deze vraag is compleet afhankelijk van datgene waar je naar op zoek bent. Wil je een touw voor je puppy aanschaffen? Wil je balletje voor je puppy aanschaffen?

Of wil je een knuffel voor jouw puppy aanschaffen? Je hebt tegenwoordig de keus uit allerlei soorten speelgoed, waardoor het niet altijd makkelijk is om de juiste keuze te maken.

Gelukkig helpen we jou daar een handje bij. Op puppytrainen.nl kan je niet alleen veel praktische informatie over puppy’s vinden, maar we geven je ook graag tips.

Om je met de zoektocht naar het beste puppy speelgoed te helpen, hebben wij alvast vooronderzoek gedaan.

Beste puppy speelgoed top 3
Welke zou ik nou is pakken hmmm

Wij hebben naar allerlei soorten puppy speelgoed gekeken, waarbij we al het speelgoed aan een strenge keuring onderworpen hebben.

We hebben daarbij op meerdere facetten gelet, waaronder de prijs-kwaliteitsverhouding.

Je wilt immers niet té veel geld aan het speelgoed uitgeven, maar je wilt ook niet dat het speelgoed al binnen een week kapot is. Onze top 3 met het beste puppy speelgoed bespreken we hieronder graag in 3 korte reviews.

Beste puppy speelgoed top 3

Kong Puppy hondenspeelgoed

Wil je graag dat jouw puppy zijn energie kwijt kan? Wil je graag voor het gewenste vermaak zorgen? En wil je ook nog jouw puppy helpen tijdens zijn ontwikkeling? Dan is dit hondenspeelgoed van Kong Puppy absoluut aan te raden.

Dit speelgoed is vormgegeven in een soort van geheel van drie bollen. Deze drie bollen zijn op elkaar geplaatst, waarbij de onderste bol de grootste bol is.

beste puppy speelgoed top 3

Door deze constructie is het voor jouw puppy mogelijk om heerlijk op dit speelgoed te bijten. Dat is niet alleen vermakelijk, maar voelt ook nog eens heerlijk voor het tandvlees van jouw puppy aan.

Als jouw puppy enkele maanden oud is, begint zijn melkgebit uit te vallen en komen in plaats daarvan ‘grote honden tanden’. Dit gaat echter niet gepaard zonder irritaties aan het tandvlees.

Door jouw puppy op dit speelgoed te laten bijten, kunnen deze irritaties zoveel mogelijk weggenomen worden.

Het speelgoed is gefabriceerd van 100% latex. Dit materiaal is duurzaam en is relatief zacht.

Hierdoor heeft het speelgoed een lange kwaliteit en is het dus ook bevorderlijk voor de ontwikkeling van het gebit. Al met al prima speelgoed voor jouw puppy!

Beeztees Puppy Cosy Doggy Knuffel

Beste puppy speelgoed top 3
Beeztees Puppy Cosy Doggy Knuffel (bron afbeelding Bol.com)

Toen jij klein was, ben je hoogstwaarschijnlijk met knuffels opgegroeid. Dat is bij puppy’s niet anders dan bij baby’s; ook puppy’s zijn onwijs dol op knuffels.

Mede daarom is de aanschaf van een knuffel, bijvoorbeeld deze Beeztees Puppy Cosy Doggy Knuffel, absoluut aan te raden.

Deze knuffel is vormgegeven als een hond en is tamelijk groot: 120 bij 12 bij 9,5 centimeter. Door deze afmetingen is het heerlijk voor jouw puppy om met deze knuffel te spelen.

Je kunt de knuffel weggooien, door je puppy op laten halen en weer terug brengen, oftewel apporteren.

Hiermee kan je jouw puppy trainen, terwijl hij ook nog eens zijn energie kwijt kan. Dat klinkt als een win-win situatie, niet waar?

De knuffel is van een hoge kwaliteit en kan ook perfect in een bench gebruikt worden. Door de forse afmetingen is het mogelijk om de knuffel tegen de rand van de bench aan te leggen.

Hierdoor slaapt jouw puppy heerlijk met zijn grote vriend, terwijl deze knuffel ook nog het gewenste comfort biedt. Al met al een knuffel waar elke puppy onwijs blij van gaat worden!

Nylabone Puppy Flexible speelgoed

Beste puppy speelgoed top 3
Nylabone Puppy Flexible speelgoed (bron afbeelding Bol.com)

Deze top 3 met het beste speelgoed voor puppy’s sluiten we graag in stijl af. Dat doen we met dit puppy speelgoed van het gekende merk Nylabone. Dit speelgoed bestaat uit een ringetje met daaraan twee objecten.

Je puppy kan eindeloos op deze ringen bijten/kauwen en zich daarmee prima vermaken. Ondertussen brengen deze twee objecten nog een ander voordeel met zich mee.

Tijdens de groei van jouw puppy krijgt hij te maken met een nieuw gebit. Dat gaat (helaas) gepaard met de nodige irritaties aan het tandvlees. Als jouw puppy op dit speelgoed aan het bijten is, wordt het tandvlees min of meer verzacht.

De irritaites worden (tijdelijk) weggenomen, waardoor dit speelgoed onwijs prettig is voor jouw puppy.

Het speelgoed is van een hoge kwaliteit, heeft een lange levensduur en ziet er ook nog eens vrolijk uit. Als je puppy langdurig op deze objecten aan het bijten is, komen er langzaamaan kleine stukjes van de objecten los.

Het kan geen kwaad als deze stukjes door je puppy doorgeslikt worden. Je moet er hierdoor wel rekening mee houden dat dit speelgoed geen oneindige levensduur heeft.

Maar, het speelgoed zorgt wel voor het gewenste vermaak en werkt dus ook verzachtend voor het tandvlees van jouw trouwe viervoeter op jonge leeftijd!

Waar moet je op letten bij het kopen van puppy speelgoed?

In dit artikel heb je vooralsnog drie voorbeelden van puppy speelgoed kunnen vinden. Deze drie producten voldoen in onze ogen aan alle eisen en bieden onwijs veel vermaak aan jouw puppy.

Ondertussen is het speelgoed ook nog bevorderlijk voor de ontwikkeling van het gebit; dat mag absoluut niet onderschat worden.

Voldoet het bovengenoemde speelgoed niet aan jouw wensen? Of wil je graag uit nóg meer speelgoed de keuze hebben? Daarvoor kan je naar hartenlust shoppen via het internet of bij bijvoorbeeld een dierenspeciaalzaak.

Het aanbod van puppy speelgoed is onwijs uitgebreid, waardoor het soms lastig is om het juiste speelgoed te kopen. Wij hebben enkele criteria samengesteld waar je goed op moet letten bij het uitkiezen en aanschaffen van puppy speelgoed.

Allereerst moet je goed op het soort speelgoed letten. Naar wat voor speelgoed ben je exact op zoek? Zoals je hierboven al hebt gezien, bestaan er behoorlijke verschillen tussen de soorten speelgoed.

Een object waar je hond heerlijk op kan bijten is immers niet te vergelijken met een heerlijke zachte knuffel. Bepaal dus eerst voor jezelf waar je exact naar op zoek bent, zodat je een stuk gerichter op zoek kunt gaan.

Daarnaast moet je ook goed kijken naar de kwaliteit van het speelgoed. Het advies is om hierbij met name op de prijs-kwaliteitsverhouding te letten. Als je goedkoop en slecht speelgoed koopt, is dit binnen de kortste keren kapot.

Beste puppy speelgoed top 3
Kijk mij eens genieten dan

Je puppy heeft immers al scherpe tandjes en is daardoor in staat om het speelgoed zo kapot te bijten. Ook als je met jouw puppy met het speelgoed gaat spelen, kan het er behoorlijk intensief aan toe gaan.

Als je slecht puppy speelgoed gekocht hebt, gaat dat dus tijdens het spelen ook binnen de kortste keren kapot.

Kies daarom bij voorkeur van puppy speelgoed van gekende merken. Via het internet kan je bovendien allerlei beoordelingen over het speelgoed terug vinden.

Door je even goed in te lezen, kom je er al snel achter of het puppy speelgoed van een hoge kwaliteit is of juist niet.

Daarbij moet je dus ook goed op het prijskaartje letten. In de wereld van puppy speelgoed gaat het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’ absoluut op.

Als je goedkoop speelgoed voor jouw puppy aanschaft, is de kans groot dat dit speelgoed al snel kapot gaat.

Wat je op dat moment kunt doen? Juist, weer opnieuw speelgoed aanschaffen. Als je continue voor goedkoop speelgoed gaat, kunnen de kosten hierdoor alsnog behoorlijk oplopen.

Beste puppy speelgoed top 3
Lekker spelen en kauwen

Je kunt daarom beter bij de allereerste keer net iets meer geld investeren in goed puppy speelgoed. Van dergelijk speelgoed kan je puppy lange tijd genieten, waardoor jij ook niet elke maand nieuw speelgoed aan hoeft te schaffen.

Is het aan te raden om veel speelgoed voor je puppy aan te schaffen? Ja, dat is zeker aan te raden. Het advies daarbij is om wel eerst te analyseren wat je puppy het leukste speelgoed vindt.

Beste puppy speelgoed top 3

Dit verschilt namelijk van ras tot ras, maar ook van hond tot hond. Geef daarom een paar soorten speelgoed aan je puppy en observeer wat hij het leukste vindt. Vervolgens kan je meer speelgoed van die soort aanschaffen!

Foto van auteur

Geschreven door Daisy

Plaats een reactie