Border Collie Geheimen Review

Ben je van plan om een Bordercollie aan te schaffen of heb je momenteel al een Bordercollie in huis en zou je graag willen dat je trouwe viervoeter beter naar je luistert? Lees dan zeker verder.

In deze review ga ik namelijk het Border Collie geheimen e-book reviewen. In dit boek leer je praktisch alles dat je moet weten over een Bordercollie.

Border Collie Geheimen Review
Prachtige Bordercollie

Bordercollies zijn namelijk zeer speciale honden en eigenlijk is het een goed idee om altijd de belangrijkste informatie over een hondenras te weten voordat je er een in huis neemt. Dit e-book helpt je daarbij.

Wat is het Border Collie Geheimen e-book?

De naam van het boek verklapt het natuurlijk al een beetje, maar dit boek gaat over de Border Collie. In dit ebook leer je vrijwel alles dat je moet weten over de Bordercollie voordat je er een gaat aanschaffen.

Veel mensen besluiten namelijk een puppy of volwassen hond aan te schaffen zonder dat ze eigenlijk een idee hebben waar ze aan beginnen.

Border Collie Geheimen Review
Bordercollie aan spelen op strand

Toch is het verstandig om vooraf de nodige informatie te verkrijgen over de Bordercollie in dit geval voordat je er daadwerkelijk voor gaat.

 Wie heeft dit boek geschreven?

In elke review die ik schrijf kijk ik natuurlijk naar door wie het e-book is geschreven. Dit is vooral belangrijk om te weten omdat we op die manier de betrouwbaarheid van de informatie kunnen testen.

Inmiddels hebben we al van meerdere honden e-books een review geschreven en kwamen we tot de conclusie dat al die e-books geschreven zijn door het bedrijf Blue Sky Marketing.

Ook bij dit e-book is dat niet anders. We weten inmiddels dat Blue Sky marketing behoorlijk goede research doet bij het schrijven van de e-books.

We kunnen er dus vanuit gaan dat ook de informatie in het Border Collie Geheimen e-book betrouwbaar is.

Wat is het doel van dit boek?

Het doel van dit boek is vooral om jou alle belangrijke informatie bij te brengen die je nodig hebt als je een Bordercollie in huis wilt gaan nemen.

Dit boek is vooral geschreven omdat veel mensen geen idee hebben waar ze aan beginnen als ze voor het eerst een hond in huis nemen.

Als je dit boek hebt gelezen weet je precies wat je moet doen voordat je een Bordercollie in huis neemt, maar ook hoe je ervoor kunt zorgen dat je hond goed naar je luistert.

Hoe is dit boek opgebouwd?

Om je direct inzicht te geven in het e-book laat ik je graag zien wat je allemaal kunt lezen in het boek. Ook zal ik een korte toelichting geven over de hoofdstukken van het boek, zodat je precies weet wat je koopt.

Border Collie Geheimen Review

·         Voorwoord

·         Hoofdstuk 1: De geschiedenis van de Bordercollie

·         Hoofdstuk 2: De Bordercollie een hond voor jou?

·         Hoofdstuk 3: Het uiterlijk van de bordercollie  

·         Hoofdstuk 4: De aanschaf

·         Hoofdstuk 5: Voorbereidingen treffen

·         Hoofdstuk 6: Een nieuw huis

·         Hoofdstuk 7: Zindelijkheidstraining

·         Hoofdstuk 8: Opvoeding en training

·         Hoofdstuk 9: Aan de slag met je Border Collie

·         Hoofdstuk 10: Uiterlijke verzorging

·         Hoofdstuk 11: Voeding

·         Hoofdstuk 12: Gezondheid

·         Hoofdstuk 13: De oudere Bordercollie

Ook dit boek van Blue Sky Marketing is weer zeer uitgebreid en zoals je ziet valt er veel te leren over de Border Collie. Hieronder lichten we de hoofdstukken nog verder toe.

Hoofdstuk 1: De geschiedenis van de Border Collie

Bordercollies bestaan al een behoorlijke tijd en er is dus ook behoorlijk wat over de geschiedenis van deze honden te vertellen.

Border Collie Geheimen Review

In dit hoofdstuk leer je vooral over hoe het ras is ontstaan en waarvoor de bordercollie in eerste instantie werd gefokt. Ook leer je in dit hoofdstuk hoe de bordercollie aan haar naam komt.

Hoofdstuk 2: De Border Collie: een hond voor jou?

Ben je van plan om een Bordercollie in huis te nemen? Dan is het allereerst belangrijk om te bepalen of dit hondenras wel bij jou past.

In dit hoofdstuk leer je eigenlijk de belangrijkste informatie over een Bordercollie.

Je leert bijvoorbeeld over het karakter van de hond, waar de ideale bordercollie eigenaar aan moet voldoen en het gedrag van een Bordercollie.

Na het lezen van dit hoofdstuk weet je precies of dit hondenras bij je past of niet.

Hoofdstuk 3: Het Uiterlijk van de bordercollie

In hoofdstuk 2 heb je al het een en ander geleerd over het innerlijk van de Bordercollie en heb je voor jezelf besloten of een bordercollie bij je past of niet.

Border Collie Geheimen Review
Mooie Bordercollie aan het uithijgen

In het derde hoofdstuk leer je meer over het uiterlijk van dit hondenras. Je leert precies hoe een gezonde bordercollie eruit hoort te zien. Dat is belangrijk als je een hond bij een fokker gaat aanschaffen.

Het komt nog wel eens voor dat een hond verkeerd gefokt is of niet gezond is. Na het lezen van dit hoofdstuk weet jij precies waar je op moet letten als het gaat om het uiterlijk van de bordercollie.

Hoofdstuk 4: De aanschaf

Ben je van plan om een Bordercollie aan te schaffen? Dan is dit hoofdstuk wellicht het belangrijkste hoofdstuk voor jou om te lezen.

In dit hoofdstuk gaat het boek dieper in op waarop je allemaal moet letten als jij van plan bent om een Bordercollie aan te schaffen. Het maakt daarbij niet uit of je kiest voor een puppy of volwassen Border Collie.

Border Collie Geheimen Review
Bordercollie gezin:)

In dit hoofdstuk leer je of een bordercollie samengaat met kinderen, hoeveel een bordercollie gemiddeld kost om aan te schaffen, maar ook met welke andere maandelijkse kosten je te maken krijgt als je een bordercollie in huis neemt.

Daarnaast leer je in dit huis ook over hoe je het beste om kunt gaan met andere huisdieren in huis in combinatie met een bordercollie.

Tevens leer je in dit hoofdstuk of je beter een Bordercollie pup of volwassen hond kunt aanschaffen. Er zijn namelijk een aantal zaken die je moet weten als je kiest voor een pup in plaats van een volwassen hond.

Ook krijg je inzicht in waar je het beste je eigen Bordercollie kunt aanschaffen.                 

Hoofdstuk 5: Voorbereidingen treffen

Voordat je je Border Collie mee naar huis kunt nemen is het wel belangrijk om bepaalde voorbereidingen te treffen. Vooral als je een puppy in huis neemt zijn een aantal voorbereidingen belangrijk.

Bordercollies zijn heel nieuwsgierig en proberen alles te ontdekken. Zo moet je zorgen dat de keuken Bordercollie proof is zodat je niet voor verrassingen komt te staan als jij je hond even alleen hebt gelaten.

Border Collie Geheimen Review
Ik ondeugend? Neuhh

Ook zijn Bordercollies heel gek op schoenen en daarom is het ook belangrijk om in de hal de nodige voorbereidingen te treffen.

Ga je voor een puppy? Dan is het ook belangrijk om de nodige puppybenodigdheden aan te schaffen. Wat je allemaal nodig hebt bij het in huis nemen van een puppy leer je allemaal in dit hoofdstuk.

Hoofdstuk 6: Een nieuw thuis

De dag dat jij je Border Collie in huis mag nemen is aangebroken en je mag je hond eindelijk ophalen. Het is belangrijk om te weten dat een hond altijd tijd nodig heeft om te wennen aan een nieuw thuis.

In dit hoofdstuk leer je precies hoe jij ervoor kunt zorgen dat je hond zich zo snel mogelijk prettig voelt in het nieuwe thuis.  Ook leer je hier wat je allemaal mee hoort te krijgen van een Fokker als jij je border collie gaat ophalen.

Er komt veel bij kijken als je een Bordercollie in huis haalt, helemaal als er al kinderen of andere huisdieren in huis zijn. Daarnaast is het ook belangrijk om vooral goed te weten hoe je de eerste nachten doorkomt met een puppy in huis.

Border Collie Geheimen Review
Bordercollie

Als laatste leer je in dit hoofdstuk ook hoe je het moet aanpakken als je kinderen in huis hebt en een puppy in huis neemt en hoe je omgaat met een puppy als er al een andere hond in huis is.

Hoofdstuk 7: Zindelijkheidstraining

Als je een puppy in huis haalt is je puppy in de meeste gevallen nog niet zindelijk. Het is aan jou om zo snel mogelijk te beginnen met zindelijkheidstraining om ervoor te zorgen dat je puppy geen behoeften in huis doet.

In dit hoofdstuk leer je precies hoe vaak jij je puppy het beste kunt uitlaten, Waarom je goed gedrag juist moet belonen en leer je hoe oude kranten jouw vloer beschermen tegen schade.

Ook leer hoe je van een bench de beste vriend kan maken van je puppy zodat je puppy dat ziet als een veilige plek, maar ook hoe een bench je helpt bij zindelijkheidstraining.

Hoofdstuk 8: Opvoeding en training

Als je een puppy in huis haalt is het belangrijk om zo snel mogelijk te beginnen met de opvoeding en training van je puppy. Dit zal ervoor zorgen dat je hond op latere leeftijd goed naar je luistert.

Border Collie Geheimen Review
Lekker spelen in het water

Als je een hond niet de juiste opvoeding en training geeft op jonge leeftijd, kan het een hele vervelende hond worden op latere leeftijd. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten.

In dit hoofdstuk leer  het volgende over de opvoeding van je hond:

–          Hoe je hond denkt

–          Wat een roedel is en hoe een roedel werkt

–          Hoe jij de roedelleider wordt

–          Hoe jij je bordercollie corrigeert

–          Waarom een puppycursus belangrijk is

–          Waarom basiscommando’s aanleren een goed idee is

–          Ongewenst gedrag afleren

Dit hoofdstuk staat in het teken van het goed opvoeden van je hond en geeft je ontzettend veel ideeën en inzichten in hoe je dat het beste kunt doen.

Hoofdstuk 9: Aan de slag met je Border Collie

Als je besluit een Bordercollie aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat een Bordercollie veel beweging nodig heeft. Er wordt ook wel gezegd dat als je een Bordercollie in huis neemt jij er een soort leefstijl van moet maken.

Bordercollie met frisbee in de bek
Bordercollie aan het spelen met de frisbee

In dit hoofdstuk leer je precies wat de behoeftes zijn van een Bordercollie. Ook leer je hier over welke sporten een Bordercollie goed kan en over hoe jij kunt trainen voor hondenshows met je border collie.

Hoofdstuk 10: Uiterlijke verzorging

Een bordercollie heeft een Dubbele vacht. Dat betekent dat een Bordercollie extra uiterlijke verzorging nodig heeft in tegenstelling tot veel andere hondenrassen.

In dit hoofdstuk leer je precies hoe je de vacht van een bordercollie op de juiste manier kunt verzorgen. Tevens leer je meer over de algehele verzorging van een hond en waarop je moet letten.

Zo leer je het  een en ander over teken, vlooien en parasieten, maar bijvoorbeeld ook over het gebit van je hond.

Hoofstuk 11: Voeding

Ook het geven van goede voeding is natuurlijk belangrijk voor de verzorging van je hond. In dit hoofdstuk leer je over de natuurlijke voedingsbehoefte van je hond, welke voedingsstoffen een hond allemaal nodig heeft.

Hoe vaak een Bordercollie voer hoort te krijgen en waarmee je moet oppassen bij het geven van voeding.

Hoofdstuk 12: Gezondheid

Hoewel een Bordercollie over het algemeen een gezonde sterke hond is, kunnen er zich altijd situaties voordoen waardoor het anders is. Zo heeft een Bordercollie een aantal erfelijke aandoeningen waarover je leert in dit hoofdstuk.

Ook leer je welke ziekten vaak voorkomen bij puppy’s van bepaalde levensjaren. En leer je over wat je moet doen als jij je hond mee wilt nemen op vakantie.

Hoofdstuk 13: De oudere border Collie

Elke puppy wordt natuurlijk groot en uiteindelijk komt er ook een tijd dat je Bordercollie al wat ouder is. Je wilt natuurlijk altijd goed voor je hond blijven zorgen en daarom is het ook belangrijk om te weten hoe je omgaat met een oudere bordercollie.

Border Collie Geheimen Review
Volwassen Bordercollie

Je leert alles over het ouder worden van een bordercollie in dit hoofdstuk. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je kunt zien dat je hond oud wordt en op welke situaties je kunt rekenen als een bordercollie ouder wordt.

Heeft dit boek mij verder geholpen?

Een Border Collie is een hond die veel beweging nodig heeft, maar ook de opvoeding van een Bordercollie is belangrijk.

Ik heb in dit boek vooral geleerd dat het opvoeden en trainen van een Border collie behoorlijk wat tijd kost en dat je veel tijd moet hebben als je een Border Collie in huis neemt. Daardoor is deze hond niet voor iedereen.

Ik weet nu dat ik niet snel een Border Collie in huis moet halen, maar dat het wel hele speciale honden zijn.

Wat vinden andere lezers van dit boek?

Op het internet lees ik alleen maar goede recensies over dit boek en zijn vrijwel alle lezers van dit boek vooral zeer enthousiast over hoe uitgebreid het boek is.

Als ik op het internet lees over wat andere mensen van het boek vinden zie ik ook vooral dat het boek al heel vaak is verkocht. Dat is natuurlijk een goed teken en betekent hoogstwaarschijnlijk dat dit boek de moeite waard is om aan te schaffen.

Krijg je nog extra bonussen bij dit boek?

We zijn inmiddels gewend dat alle boeken die geschreven zijn door Blue Sky Marketing voorzien zijn van een aantal top bonussen die goed aansluiten bij het e-book. Ook in dit geval krijg je er weer bonussen bij zoals:

–          E-book: Baas over je eigen Bordercollie

–          Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy

–          Hondentraining geheimen

–          Je border collie laten komen op geheimen

Wat kost dit boek?

Nu je weet wat je kunt verwachten van het e-book is de kans groot dat je enthousiast bent geworden over de inhoud. Je kunt dit boek aanschaffen voor 37 euro en je krijgt daar gratis de bovengenoemde bonussen bij.

Border Collie Geheimen Review

Voor alle informatie die je krijgt vind ik 37 euro natuurlijk spotgoedkoop. Ook krijg je bij het aanschaffen van dit e-book een 30-dagen niet goed geld terug garantie.

Hiermee loop je dus geen risico bij het aanschaffen van het e-book.

Kan ik dit boek aanraden?

Ik ben alweer aan het einde gekomen van deze uitgebreide review en ik kan je dit e-book zeker aanraden. Inmiddels ben ik direct enthousiast als ik een boek van Blue Sky Marketing zie verschijnen.

Ook weer na het lezen van dit boek merk je direct hoeveel tijd en moeite ze gedaan hebben om weer een goed boek te publiceren. Als jij alles wilt weten over de Bordercollie is het een absolute aanrader om dit boek aan te schaffen.

Wil jij meer weten over het Border Collie Geheimen E-book?

Foto van auteur

Geschreven door Daisy

Plaats een reactie