Beste puppy halsbandjes – De top 5

Beste puppy halsbandjes. Wanneer je weet dat je pup bijna thuis komt, kan je natuurlijk bijna niet wachten en ben je de dagen voor de komst al aan het aftellen. Nu je weet dat je puppy bijna thuis komt, is het tijd om je voor te bereiden. Een puppy halsbandje is essentieel voor de komst van jouw puppy. Vind jij het lastig om een halsbandje uit te zoeken? Daar kunnen wij je bij helpen.

Het beste puppy halsbandje is volgens ons van het merk Jara. Het halsbandje is gemaakt van duurzaam materiaal en is makkelijk te verstellen in de maat. Het halsbandje van Jara groeit als het ware mee met jouw puppy.

Wil jij graag meer weten over het puppy halsbandje van Jara of ben jij benieuwd naar andere halsbandjes? Geen enkel probleem. Lees het artikel helemaal tot het einde om alles te weten te komen over het beste puppy halsbandje voor jouw puppy.

[automatic_table_of_contents][/automatic_table_of_contents]

Beste puppy halsbandjes

Hier vind je de beste puppy halsbandjes voor jouw puppy. Vind jij het lastig om een geschikt puppy halsbandje aan te schaffen of wil jij gewoon wat advies krijgen? Geen probleem. Wij hebben voor jou een top 5 samengesteld met daarin de beste puppy halsbandjes.

In deze top 5 vindt je niet alleen de beste keuze van Puppytrainen, maar ook vier andere puppy halsbandjes die de moeite waard zijn. Staat hier iets voor je tussen?

PuppyTrainen heeft Jara als beste puppy halsbandje gekozen!

[affiliate_products product_number=”1″ style=”list” image_size=”small” order_by=”cheapest”]
[/affiliate_products]

1. Jara – Halsband Puppy – PU Leder – 27 t/m 33 Centimeter – XS

Het beste puppy halsbandje voor puppy’s is volgens Puppytrainen het halsbandje van het merk Jara. Waarom dat volgens Puppytrainen het beste halsbandje is? Dat gaan we je vertellen.

Het halsbandje is gemaakt van echt leer en dat betekent dat het materiaal zeer duurzaam en sterk is. Hoewel het halsbandje gemaakt is van sterk materiaal, heeft dat geen gevolgen voor het comfort. De binnenkant is bekleed met het zachtste materiaal, zodat je pup hier geen hinder van zal ondervinden.

De halsband heeft een stevige gesp die makkelijk te bevestigen is om de nek van je hond. Omdat de halsband meerdere gaatjes heeft, kan je variëren met de maat. Het halsbandje kan vanaf 27 tot en met 33 centimeter mee. Zo kan het halsbandje met jouw pup meegroeien. Ook heb je de keuze uit verschillende maten. Namelijk XS, S, M en L. Jara past dus altijd.

[affiliate_products product_number=”1″ style=”grid” image_size=”medium”]
[/affiliate_products]

2. Brute Strenght – Leren Puppy Halsbandje – 41 x 1,5 Centimeter

Wil jij een stoere puppy halsband voor de wat grotere puppy? Geen enkel probleem. Het leren puppy halsbandje van Brute Strenght is daarvoor perfect.  

Omdat het halsbandje van Brute Strenght helemaal zwart is, zal hij bij iedere pup ontzettend stoer staan. Vast ook wel bij jouw eigen puppy. Ook dit halsbandje is weer gemaakt van echt leer en is aan de binnenkant bekleed met zacht materiaal. Behalve het comfort, is de halsband ook erg duurzaam en zal jouw hond deze niet gemakkelijk kapot trekken.

Het halsbandje kan ook lang mee, omdat deze qua maat te verstellen is. De halsband kan versteld worden tot 41 centimeter en is ook verkrijgbaar in meerdere maten, zodat deze altijd zal passen. Namelijk maat S, M, L, XL en XXL.

[affiliate_products product_number=”2″ style=”grid” image_size=”medium” order_by=”cheapest”]
[/affiliate_products]

3. Tiban – Airtag Halsband – Puppy Halsband – Speciaal voor Apple

Ben jij bang dat je puppy wegloopt en heb jij een Apple telefoon? Dat komt goed uit. Het puppy halsbandje van Tiban zorgt ervoor dat jij je puppy altijd en overal kan blijven volgen.

Niets is zo angstaanjagend dan wanneer jouw puppy is weggelopen. Om stress en spanning te voorkomen, kan je pup altijd gevolgd worden met de halsband van Tiban. Verbind de halsband met jouw Apple iPhone, en volg iedere beweging van jouw puppy.

Door middel van de gesp kan de halsband groter en kleiner gemaakt worden. Erg handig, want het is een one size halsband. De grootte kan variëren van 20 centimeter tot en met 40 centimeter. Omdat de halsband gemaakt is van siliconen, zal dit erg zacht aanvoelen voor jouw pup. Kies jij graag uit meerdere kleuren? Geen probleem. De Tiban halsband heeft de volgende kleuren:

 • Rood
 • Groen
 • Blauw
 • Wit
 • Zwart
[affiliate_products product_number=”3″ style=”grid” image_size=”medium” order_by=”cheapest”]
[/affiliate_products]

4. Doggies United – Identificatie Riempjes – Verschillende Patronen – One Size

Ben jij dol op dierenprintjes, heb jij een nestje met puppy’s of wil jij gewoon meerdere puppy halsbandjes bij de hand hebben? De halsbandjes van Doggies United voldoen aan jouw wensen.  

Officieel gezien zijn de halsbandjes van Doggies United bedoelt om de pups uit een nestje uit elkaar te houden. Maar dat hoeft niet altijd. Hoe leuk is het als je over meerdere halsbandjes beschikt om te kunnen afwisselen? De halsbandjes hebben verschillende kleuren en verschillende patronen om uit te kiezen. Behalve het uiterlijk, zijn ze ook zeer comfortabel.

De halsbandjes zijn gemaakt van een duurzaam materiaal en kunnen zo altijd opnieuw gebruikt worden. Omdat ook deze halsbandjes beschikken over een makkelijke gesp, kunnen de halsbandjes altijd groter gemaakt worden. De halsbandjes van Doggies United kunnen van 20 tot en met 35 centimeter gebruikt worden.

[affiliate_products product_number=”4″ style=”grid” image_size=”medium” order_by=”cheapest”]
[/affiliate_products]

5. Dutchwide – Halsband Met LED Verlichting – Puppy Halsband – Waterdicht

Ben jij een beetje huiverig om in het donker met je puppy over straat te gaan? De halsband van Dutchwide beschikt over LED verlichting, waardoor jouw puppy in het donker goed te zien is en alles veilig blijft.

Het kan met een jonge pup erg spannend zijn om in het donker over straat te gaan. Dutchwide zorgt er met zijn LED verlichting voor dat jouw pup altijd goed te zien is in het donker voor het overige verkeer. Jullie kunnen beiden met een gerust hart over straat voor het laatste rondje.

Het halsbandje zelf is blauw en word na het opladen met de bijgeleverde kabel volledig verlicht. De halsband zelf heeft een makkelijke gesp en zal dan ook niet irriteren bij jouw hond. De LED verlichting is bestand tegen regenachtig weer en volledig waterdicht. Dat de halsband maar 60 gram weegt, hoeft niet te betekenen dat hij niet duurzaam is.

Wanneer de batterij volledig opgeladen is, is hij vanaf 2000 meter goed te zien in het donker. Ga met de Dutchwide halsband altijd veilig en met plezier over straat.

[affiliate_products product_number=”5″ style=”grid” image_size=”medium” order_by=”cheapest”]
[/affiliate_products]

Waarom heb je een puppy halsbandje nodig voor je puppy?

Iedereen smelt bij het zien van een jonge puppy. Dat ben je vast wel met ons eens. Uiteraard zitten puppy’s op deze jonge leeftijd nog vol met kattenkwaad en energie. Ze hebben nog een lange weg te gaan naar een volwassen leeftijd en zullen nog veel moeten leren. Aan jou als baasje die taak.

Waarom heb je dan een halsbandje nodig voor een pup, ze zijn nog zo jong! Ja, ook puppy’s hebben een halsbandje nodig, hoe jong ze ook zijn. Een halsband met een hondenriem zorgen er in de eerste plaats voor dat je puppy niet per ongeluk weg kan rennen en dat er ongelukken gebeuren. Een halsband dient dus voornamelijk voor de veiligheid van jouw puppy, maar ook voor die van jou.

Wanneer je achter je pup aan rent over de straat, kunnen er nare situaties ontstaan en dat wil je liever niet. Puppy’s willen natuurlijk alleen maar spelen en alles gaan ontdekken. Dit alles is volkomen normaal gedrag van je pup, echter niet altijd handig als dit gevaarlijke situaties oplevert:) Het volgen van een goede puppycursus doet wonderen voor je pup en dit geeft jou als baasje veel rust en vertrouwen. De populairste puppycursus is de nieuwste Kwispelklas

Maar goed! Als laatste dient het halsbandje als sieraad en als herkenning. Jouw puppy is met het halsbandje een stuk makkelijker te herkennen voor andere mensen en voor jezelf. Laten we ook eerlijk zijn, zo’n halsbandje ziet er erg schattig uit bij zo’n klein hondje.

Waar let je op als je een puppy halsbandje gaat aanschaffen?

Voordat je een puppy halsbandje uit de bovenstaande top 5 gaat uitzoeken, is het wel zo handig dat je weet waar je op moet letten. Je zou het misschien niet direct zeggen, maar met de aanschaf van een halsbandje kan best wat misgaan.

Beste puppy halsbandjes - De top 5
Witte pup liggend op planken vloer

Het laatste wat je wilt is dat je spijt krijgt van je aankoop of dat de halsband helemaal niet geschikt is voor jouw puppy. Om jou daarbij te helpen en een beetje tegemoet te komen, hebben we een overzicht voor jou samengesteld met daarin de punten waar je op moet letten als je een puppy halsbandje gaat aanschaffen.

 • De prijs: Wat zou jij aan het puppy halsbandje kwijt willen? Tenslotte is dat een hele persoonlijke keuze en is dat voor iedereen anders. Gelukkig hangt aan ieder halsbandje een ander prijskaartje, zodat je daar genoeg keuze tussen hebt.
 • Het materiaal: Hoogstwaarschijnlijk gaat jouw puppy het halsbandje regelmatig dragen. Comfort staat daarbij voorop. Het is niet de bedoeling dat het halsbandje gaat irriteren of pijn gaat doen. Kies voor zacht en comfortabel materiaal, zodat jouw puppy het geen probleem vindt om het halsbandje te dragen.
 • De maat van het halsbandje: Het is wel zo handig als jouw puppy het halsbandje goed past. Een halsband die te groot is werkt niet omdat jouw puppy dan weg kan lopen, maar een halsband die te klein is, dat is ook niet helemaal de bedoeling. Zorg ervoor dat het halsbandje nooit te strak zit. Voor zo’n klein lijfje dat nog volop in de groei is dat kan schadelijk zijn.
  Verstelbaar:
  Puppy’s groeien enorm snel en de kans is dus groot dat de halsband al gauw te klein is. Je denkt dat je er niets meer aan hebt, maar als je kiest voor een verstelbare puppy halsband kan deze nog heel wat maandjes mee en hoef je niet om de haverklap een nieuwe te kopen. Laat de halsband als het ware meegroeien met jouw puppy.
 • Duurzaamheid: Hoe klein een puppy ook lijkt, er zitten hondenrassen bij die op jonge leeftijd al aardig sterk kunnen zijn. De kans dat de halsband kapot getrokken word, is in dat geval gewoon aanwezig. Zorg er daarom voor dat de puppy halsband gemaakt is van duurzaam materiaal. Ook dit voorkomt dat je iedere maand een nieuwe halsband moet aanschaffen.

Conclusie

Het beste puppy halsbandje. Die heb je kunnen vinden in het artikel. Behalve de beste keuze volgens ons van Puppytrainen, heb je nog vier andere halsbandjes kunnen vinden die de moeite waard zijn.

Behalve dat je nu in staat bent om het beste puppy halsbandje te kiezen, weet je ook waarom een halsbandje gebruikt word voor puppy’s en weet je waar je op moet letten voordat je deze gaat aanschaffen. Heb je een kerverse pup die nogal rebels is en niet goed luisterd? Check dan ook even de PuppyPowercursus

[faq faq_number=”1″]
[/faq]
Foto van auteur

Geschreven door Daisy

Plaats een reactie