Wat zijn de Beste puppy snoepjes?

Wil jij weten wat de beste puppy snoepjes zijn? Als je een puppy op wilt gaan voeden, moet je met een leuke uitdaging rekening houden.

Het is namelijk niet zo dat je binnen één week jouw puppy volledig opgevoed hebt. Nee, dit is een langdurig proces met het nodige vallen en opstaan.

Tijdens het opvoeden van een puppy is het onwijs belangrijk om consequent te zijn. Je moet duidelijke regels opstellen en deze regels vervolgens strikt naleven.

Dat geldt niet alleen voor jou, maar voor iedereen in jouw huishouden. Jouw puppy moet vanaf het eerste moment duidelijk te horen krijgen wat wel mag én wat niet mag.

Wat zijn de Beste puppy snoepjes?

Vervolgens is het zaak om het ongewenste gedrag af te gaan leren en het gewenste gedrag juist te belonen.

Het advies van veel deskundigen is als volgt

  • Bij ongewenst gedrag kan je jouw puppy het beste negeren
  • Bij gewenst gedrag kan je jouw puppy het beste belonen met een puppy snoepje

Door je hond te negeren, heeft hij echt door dat hij iets verkeerd heeft gedaan. Puppy’s vinden het geweldig om aandacht te krijgen en vinden het tegelijkertijd verschrikkelijk om volledig genegeerd te worden.

Door hem langere tijd te negeren, is het voor hem direct duidelijk dat hij ongewenst gedrag heeft vertoond.

Bij goed gedrag is het advies om hem te belonen. Door hem te belonen, associeert hij in de toekomst het goede gedrag met een heerlijke beloning.

Op die manier is het mogelijk om bijvoorbeeld het trekken aan de lijn af te leren, het blaffen af te leren en het bijten af te leren. Eigenlijk voor alles wat je jouw hond af- en aan wilt leren, kan je het beste puppy snoepjes gaan gebruiken.

Wat zijn de Beste puppy snoepjes?
Lekkers voor je pup

Puppy snoepjes zijn over het algemeen niet al te groot, maar worden wel zeer lekker gevonden door jonge honden.

Zodra hij weet dat hij een heerlijk puppy snoepje bij goed gedrag krijgt, gaat hij maar al te graag het goede gedrag vertonen.

Juist dát is waar je naar toe wilt; je wilt je hond immers kennis laten maken met alle regels die jij opgesteld hebt en gaat hanteren.

Waar moeten goede puppy snoepjes aan voldoen?

Wil je graag het goede gedrag van jouw puppy gaan belonen? Dan is het dus aan te raden om puppy snoepjes in huis te halen.

Maar, wat zijn nou de beste puppy snoepjes? En waar moeten goede puppy snoepjes aan voldoen? Op deze vragen geven wij in dit uitgebreide artikel graag een uitgebreid antwoord.

Allereerst is het van belang dat de puppy snoepjes gezond zijn. Hedendaags zijn de meeste puppy snoepjes gezond, maar let daar altijd nog even goed op.

Tijdens het opvoeden van je puppy gaan er flink wat snoepjes op een dag door heen. Als deze snoepjes ongezond zijn, loopt je puppy binnen de kortste keren overgewicht op.

Aangezien het skelet van de puppy nog in volle groei is, is overgewicht absoluut niet wenselijk. Overgewicht tast de conditie van de spieren en gewrichten aan en kan daardoor blijvende schade veroorzaken. Kies dus altijd voor snoepjes die gezond zijn.

Daarnaast moet je ook goed op de smaak van de snoepjes letten. Wij kunnen deze snoepjes uiteraard niet proeven, maar puppy’s kunnen dat wel.

Probeer bijvoorbeeld twee soorten snoepjes uit en probeer te achterhalen welk snoepje jouw puppy het lekkerste vindt.

Als je voor het allerlekkerste snoepje gaat, gaat hij alleen maar meer zijn best doen om het gewenste gedrag te vertonen. Besteed dus óók tijd aan het uitkiezen van de meest lekkere snoepjes voor jouw ondeugende viervoeter.

Let daarnaast ook op de inhoud van de verpakking. Wil je het liefste héél veel snoepjes in één keer? Of gaat je voorkeur uit naar kleinere verpakkingen? Door een grote verpakking in één keer te kopen, kan je geld besparen.

Een grote verpakking heeft echter ook een keerzijde; de snoepjes liggen lang(er) bij jou in de kast en kunnen dus niet meer al te vers zijn op het moment dat je ze gaat gebruiken.

Het advies is daarom om de snoepjes altijd in een vacuüm bak te bewaren of om kleinere verpakkingen te gebruiken. Op die manier zorg je ervoor dat de snoepjes langer hun heerlijke smaak vast weten te houden.

Ook is het goed om te weten dat er onderscheid gemaakt kan worden tussen trainingssnacks en verwensnacks. De verwensnacks zijn vaak kleiner, terwijl de trainingssnacks vaker in grotere verpakkingen geleverd worden.

Wat zijn de Beste puppy snoepjes?
Handige train snoepjes voor je puppy

Als je met het opvoeden van jouw puppy bezig bent, is het aan te raden om voor de trainingssnacks te kiezen. Wil je graag ’s avonds jouw puppy een lekkere snack als tussendoortje geven?

Dan kan je het beste voor de verwensnacks kiezen!

Tot slot is het advies om voor hondensnoepjes te gaan die zacht zijn. Gedurende de eerste maanden van zijn leven kan een puppy behoorlijk veel last zijn gebit hebben.

Door zachte snoepjes aan hem te geven, hoeft hij hier niet al te veel op te kauwen en te bijten. Dat is niet alleen bevorderlijk voor de groei van zijn gebit, maar voelt voor hem ook veel prettiger aan.

Het mag duidelijk zijn; bij het uitzoeken van de geschikte puppy snoepjes moet je op meerdere aspecten letten. Graag helpen we jou een handje met het uitkiezen van de juiste puppy snoepjes.

Wij hebben allerlei soorten snoepjes aan een strenge keuring onderworpen en hebben daardoor uiteindelijk de drie beste puppy snoepjes weten te selecteren.

Lees de korte reviews hieronder door en schaf, indien gewenst, direct één van deze heerlijke snoepjes voor jouw puppy aan!

Partymix – Honden Snack

Deze ruime partymix is absoluut onze favoriet op het gebied van puppy snoepjes. Deze partymix bevat meerdere soorten snoepjes, bevat meerdere soorten smaken en is met 3,5 kilo behoorlijk groot te noemen.

Het voordeel hiervan is dat de snoepjes in een grote emmer geleverd worden. Deze emmer is niet alleen handig, maar zorgt er ook voor dat de snoepjes lange tijd vers blijven.

Moet je er alleen voor zorgen dat de deksel goed op de emmer zit, zodat lucht niet in de emmer kan komen. De snoepjes bevatten meerdere natuurlijke ingrediënten, waardoor deze relatief gezond zijn voor jouw kleine viervoeter.

Eigenlijk klopt alles aan deze partymix; dat is dan ook dé reden waarom wij deze puppy snoepjes graag aan willen raden.

Koop Partymix – Honden Snack

Hupple snoepjes

Heb je niet zo’n behoefte aan een voorraad van maar liefst 3,5 kilo? Dan kan je ook prima voor deze snoepjes van Hupple kiezen. Deze snoepjes zijn in België behoorlijk populair en worden geleverd in een bak van 200 gram.

Deze bak is volledig af te dichten, zodat de snoepjes langere tijd vers zijn. Doordat de snoepjes van natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen vervaardigd zijn, zijn deze behoorlijk gezond voor jouw puppy.

De hondensnoepjes zijn bovendien heerlijk zacht, waardoor je puppy niet al te veel hoeft te bijten en te kauwen. Ook dat is uitermate prettig. Al met al prima snoepjes voor alle puppy’s!

Koop Hupple snoepjes

Proline Boxby puppy snacks

Tot slot willen we ook deze heerlijke snoepjes van Proline Boxby aanraden. De snoepjes zijn gezond, zijn licht verteerbaar en zijn op een onwijs handige manier verpakt.

In totaal bevat de verpakking 300 gram, maar dit is onderverdeeld in drie verpakking van 100 gram.

Hierdoor kan je makkelijk één verpakking mee nemen, terwijl de andere snoepjes in de andere verpakkingen heerlijk vers blijven. De snoepjes hebben verschillende smaken op basis van vis en kip.

Doordat de snoepjes een heerlijke geur hebben, zijn ze ook geschikt tijdens het trainen om jouw puppy los met je mee te laten te lopen. Al met al zijn we ook zeer te spreken over deze snoepjes.

Koop Proline Boxby puppy snacks

Besluit

Met de juiste puppy snoepjes kan je jouw hond op de juiste manier belonen. De juist snoepjes zijn gezond, hebben een heerlijke smaak en zijn op een handige manier verpakt.

Ook is het wenselijk dat de snoepjes zacht zijn, zodat je puppy niet al te veel hoeft te kauwen en te bijten. Hierboven heb je korte reviews gelezen over drie soorten puppy snoepjes waar wij over te spreken zijn.

Met deze puppy snoepjes is het mogelijk om je hond op de juiste manier te trainen. Je kunt goed gedrag belonen met deze snoepjes, waardoor je jouw puppy beter en beter op kunt gaan voeden.

Uiteindelijk spelen de snoepjes zelfs een doorslaggevende rol tijdens de opvoeding.

Wil je jouw puppy graag snel en correct opvoeden? Dan is het onwijs belangrijk om consequent de regels na te leven.

Geef hem daarom ook niet zomaar een lekker snoepje, maar doe dit alleen als hij goed gedrag heeft vertoond.

Zodra hij een snoepje krijgt, gaat hij dat direct met bepaald gedrag associëren. Op die manier is het mogelijk om je puppy relatief snel in het juiste gareel te krijgen.

Vervolgens is het een kwestie van een lange adem om je puppy echt op de juiste manier op te gaan voeden. Houd rekening met zijn nieuwsgierigheid, zijn jonge leeftijd en beloon hem op de juiste momenten.

Foto van auteur

Geschreven door Daisy

2 gedachten over “Wat zijn de Beste puppy snoepjes?”

    • Hallo Holthof, wat leuk dat je ons artikel gelezen hebt! Wij adviseren voor een puppy zachte kleine snoepjes zodat het gebit niet kan beschadigden en de puppy niet kan stikken! Deze snoepjes kunnen prima voor een puppy. Deze zijn zacht en klein, kijk wel uit dat je er niet teveel van geeft.

      Beantwoorden

Plaats een reactie