Wat zijn de beste puppy pads en waarom?

Ben jij op zoek naar de beste puppy pads? Het opvoeden van een puppy is onwijs leuk. tegelijkertijd is het ook behoorlijk slopend, aangezien je er veel aandacht aan moet besteden.

Een puppy vraagt simpelweg veel aandacht; je moet bijvoorbeeld regelmatig met hem naar buiten en hij wil ook regelmatig spelen.

Voor het opvoeden van een puppy moet je dus de nodige tijd uittrekken. Bovendien is het aan te raden om het nodige geduld op te brengen.

Een puppy is immers een jong wezen en heeft dus nog een hoop te leren. Doordat een puppy zo jong is, slaat hij ook niet direct alles op.

Je hebt bovendien ook nog te maken met zijn nieuwsgierige aard en het feit dat hij alles wil gaan ontdekken. Je moet dus zeker rekening houden met het feit dat hij niet direct naar je luistert.

Weet je wat ook niet in één keer soepel verloopt? Het proces om je puppy zindelijk te maken. Gelukkig zijn er wel meerdere hulpmiddelen om dit proces zo vlot mogelijk te verlaten verlopen.

Je kunt hierbij denken aan onder meer de puppy pads. In dit artikel bespreken we graag alles omtrent pads.

We bespreken wat pup pads zijn, wat de functie van deze pads is, waar je op moet letten bij aanschaf van puppy pads en hoe je deze pads kunt gebruiken.

Na het lezen van dit artikel weet jij eigenlijk alles omtrent deze pads. Hierdoor ben je in staat om te bepalen of deze pads ook iets voor jouw puppy zijn. Is dat het geval?

Dan heb je in ieder geval meer dan genoeg keus; het aanbod van puppads is namelijk behoorlijk uitgebreid te noemen!

Wat zijn puppy pads?

Pads zijn een handig hulpmiddel voor het zindelijk maken van jouw puppy. Als je een puppy in huis rond hebt lopen, moet je er rekening mee houden dat hij af en toe zijn ontlasting in huis doet.

Hij is namelijk nog niet gewend om zijn ontlasting op te houden. Hij weet bovendien nog niet waar hij dan wél moet gaan plassen en poepen. Nee, in plaats daarvan doet hij dit gewoon in huis.

Je moet hierdoor zeker rekening houden met het feit dat je de vloer af en toe goed schoon moet maken.

Om dit proces makkelijker en sneller te laten verlopen, kan je puppy pads gebruiken. Dit zijn eigenlijk absorberende doekjes met daarin meerdere lagen.

Deze lagen zorgen ervoor dat alle ontlasting ‘opgezogen’ wordt, waardoor de ontlasting niet in contact met bijvoorbeeld jouw houten vloer komt.

Wat zijn de beste puppy pads en waarom?
Lekker kauwen

Maar, hoe kan het nou dat de puppy speciaal naar deze puppy pads toe loopt om zijn ontlasting te doen? Nou, daar is een innovatief systeem voor bedacht. De puppy pads hebben namelijk een geur waar honden graag op afkomen.

Daarnaast zorgt de geur ervoor dat de hond graag zijn behoefte wil doen. In dit geval gaat de rekensom 1 + 1 = 2 absoluut op. Als een puppy zijn behoefte moet doen, wordt hij aangetrokken door de geur van de puppy pads.

Hij loopt hierdoor naar deze pads toe en gaat vervolgens op de pads zijn plasje doen. Je beschermt hiermee dus je vloer, terwijl je de pad direct weg kan gooien. Ideaal!

De puppy pads zijn absoluut waardevol tijdens het zindelijkheidsproces. Op het moment dat hij een plasje op deze pad heeft gedaan, kan je hem namelijk direct belonen.

Daarmee beloon je hem voor zijn goede gedrag; de puppy pads hebben dus ook een invloed op de opvoeding van de hond. Al met al is de aanschaf van puppy pads daarom zeker aan te raden.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van puppy pads?

Wil je graag puppy pads voor jouw puppy aan gaan schaffen? Word je er gek van dat jouw puppy overal in jouw huis aan het plassen is? Of krijg je binnenkort een puppy en wil je je alvast goed voorbereiden?

Als je op zoek gaat naar de beste puppy pads kom je een uitgebreid assortiment tegen. Door de jaren heen hebben verschillende fabrikanten zich bezig gehouden met het ontwikkelen en fabriceren van deze pads.

Hierdoor heb je tegenwoordig meer dan genoeg keus. Maar, waar moet je zoal op letten bij het uitkiezen van de beste pads?

Het is onder meer belangrijk om op het aantal lagen van de pads te leggen. Des te meer lagen er zijn, des te minder ontlasting er op jouw vloer terecht komt. De verschillende lagen hebben stuk voor stuk een eigen functie. Zo bestaan er puppy pads met de volgende lagen:

  • Anti-streaming quilted pad: deze laag zorgt voor het comfort bij jouw hond en zorgt ervoor dat de ontlasting niet van de puppy pads afloopt of drupt.
  • Silica absorbing layer: deze laag zorgt ervoor dat de vloeistoffen opgenomen worden.
  • Locking layer; deze laag vangt de vloeistof op en zorgt dat deze geen kant meer op kan
  • Protection layer; deze laag zorgt ervoor dat de puppy pad zijn vorm behoudt.

Bovenstaand is slechts een voorbeeld van één van de mogelijkheden. Allerlei fabrikanten kiezen voor verschillende samenstellingen van lagen; vergelijk deze dus goed met elkaar.

Daarnaast moet je ook goed naar de afmetingen van de puppy pads kijken. Er bestaan bijvoorbeeld pads van 58 bij 58 centimeter, van 60 bij 60 centimeter en van 45 bij 32 centimeter.

Het advies is om voor de grootst mogelijke pads te gaan, indien je die ruimte in jouw huis hebt. Des te groter de pads zijn, des te minder gericht jouw puppy hoeft te plassen.

Dat klinkt wellicht ietwat komisch, maar het heeft meerdere voor de hand liggende redenen om voor de grootst mogelijke puppy pads te kiezen.

Tot slot willen we je aanraden om goed op de prijs-kwaliteitsverhouding te letten. De aanschaf van puppy pads kan een behoorlijke investering zijn, maar deze investering is het wel dubbel en dwars waard.

Je beschermt namelijk je vloer met deze puppy pads, terwijl je het zindelijkheidsproces ook weet te vergemakkelijken en te versnellen. Het advies is daarom ook om geld te investeren in perfect functionerende puppy pads.

Die puppy pads zijn duurder dan de goedkopere varianten, maar voor kwaliteit dien je nou eenmaal te betalen. Kies dus voor de puppy pads met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Wat zijn de beste pads voor puppy’s?

De zoektocht naar de beste pads kan een behoorlijk lastige zoektocht zijn. Graag helpen we jou daarom een handje met deze zoektocht.

Wij zijn namelijk op zoek gegaan naar de beste pads en hebben uiteindelijk twee prima varianten weten te selecteren.

Hieronder vind je meer informatie over deze twee soorten pads.

Posh Puppy Training Pads

Deze pads van het merk Posh zijn onze absolute favoriet. De pads zijn behoorlijk groot (60 bij 60 centimeter) en hebben een perfecte werking. Doordat er in één verpakking maar liefst 60 pads zitten, kan je ook wel even vooruit.

De prijs is bovendien relatief gunstig, terwijl de kwaliteit zeker van het hoogst mogelijke niveau is. Deze pads hebben meerdere lagen en kunnen daardoor het vocht perfect absorberen.

Bovendien stoten deze lagen een heerlijke geur af, zodat je hond zich aangetrokken voelt tot de pads. Al met al genieten deze pads absoluut onze voorkeur.

Easypets Puppy Training Pads

Wil je liever een grotere hoeveelheid aan pads in één keer aanschaffen? Dan is deze variant van Easypets voor jou op het lijf geschreven. Deze pads worden in een hoeveelheid van maar liefst 250 stuks geleverd.

Je kunt hierdoor lange tijd vooruit met deze hoogwaardige pup pads. De pads zijn behoorlijk groot (58 bij 58 centimeter) en hebben een zeer sterke geur. Deze geur is door mensen niet al te goed te ruiken, maar door honden juist wel.

Puppy’s voelen zich aangetrokken door deze geur en lopen daarom maar al te graag naar de pads toe.

Doordat deze pup pads meerdere lagen hebben, wordt het vocht perfect geabsorbeerd. Ook over deze pads kunnen we eigenlijk geen kwaad woord spreken.

Besluit

Naar welk van bovengenoemde pads gaat jouw voorkeur? Zoals je bij deze producten kunt zien, moet je het nodige geld in deze pads investeren.

Deze investering is het echter dubbel en dwars waard. Dit zijn de voordelen waarvan je geniet:

  • Je vloer wordt beschermd tegen alle ontlasting van je hond
  • Je meubelen worden beschermd tegen alle ontlasting van je hond
  • De ontlasting wordt perfect opgevangen en geabsorbeerd
  • De pads zijn bevorderlijk voor het zindelijkheidsproces

Als je de pads in jouw huis neerlegt, is het zaak om je hond af en toe goed in de gaten te houden. Zie je hem bijvoorbeeld onrustig heen en weer lopen? Of loopt hij naar de plek toe waar hij regelmatig een plasje doet?

Wat zijn de beste puppy pads en waarom?

Leg daar dan snel een puppy pad neer. De kans is heel groot dat je puppy alsnog besluit om zijn plasje op de puppy pad te leggen. Al met al is de aanschaf van pads onmisbaar voor alle baasjes van een puppy.

Bepaal welke van bovengenoemde varianten jouw voorkeur geniet, schaf deze direct aan en maak met veel plezier gebruik van deze pads!

Foto van auteur

Geschreven door Daisy

Plaats een reactie