Beeztees Houten Fietsmand Journey review – Is dit fietsmandje iets voor jouw hond?

Deze Beeztees Houten Fietsmand Journey review gaat jou vertellen of dit fietsmandje wel werkt voor honden. Er is tenslotte niets leukers dan fietsen. Het plaatje is pas helemaal af als jouw trouwe viervoeter daarbij aanwezig kan zijn. Maar, hoe doe je dat? Want de meeste honden houden het niet vol om een tijdje naast de fiets te lopen. Heb je weleens gedacht aan een fietsmand voor honden?

Als je kiest voor een dergelijke fietsmand, dan zou wil je vast kiezen voor de beste fietsmand die op dit moment verkrijgbaar is. Ons oog is gevallen op de Beeztees Houten Fietsmand Journey en wij zijn hier erg nieuwsgierig naar geworden. Zou dit een geschikte fietsmand kunnen zijn en doet deze wat het belooft? Vandaar deze Beeztees Houten Fietsmand Journey artikel.

Door middel van een uitgebreide review nemen we het houten fietsmandje van Beeztees kritisch onder de loep en kom jij erachter of dit fietsmandje iets voor jouw hond zou kunnen zijn. Lees het artikel helemaal tot het einde en beslis daarna wat je hier zelf van vindt.

[automatic_table_of_contents][/automatic_table_of_contents]
[affiliate_products product_number=”1″ style=”list” image_size=”small” order_by=”cheapest”]
[/affiliate_products]

Wat is het Beeztees houten fietsmandje eigenlijk?

Om te beginnen zegt het Beeztees houten fietsmandje je vast nog helemaal niks. Laten we daar eerst naar gaan kijken voordat we het uitgebreide artikel gaan starten.

Zoals je het waarschijnlijk al aan de naam kunt zien, is dit een fietsmandje van hout. Het is niet zomaar een houten fietsmandje, maar een speciaal fietsmandje voor honden. Dat zou dus betekenen dat je het fietsmandje op je fiets kunt bevestigen, om vervolgens je hond overal mee naartoe te kunnen nemen. Dat klinkt in ieder geval al veel belovend, toch?

Hoe ziet de Beeztees fietsmand eruit?

Waar de meeste fietsmandjes van riet zijn gemaakt en er niet altijd even stoer uitzien, doet de Beeztees Houten Fietsmand Journey dat juist wél. Het hout geeft de mand eerder het uiterlijk van een houten kratje en dat geeft hem direct ook een andere draai. Op het mandje staat de tekst: ‘Take me anywhere’ wat natuurlijk erg toepasselijk is voor een fietsmandje als deze.

Je zou in eerste instantie denken dat een houten fietsmandje totaal niet comfortabel zit en dat er van de veiligheid niet te veel verwacht mag worden, maar oordeel hier niet te snel over. Er is namelijk gezorgd voor een zacht kussentje in de mand zelf, zodat honden hier zonder klachten of pijn in kunnen zitten. Daarnaast heeft de fietsmand van Beeztees een speciale kap, waardoor jouw hond er onderweg niet per ongeluk uit kan springen of uit kan vallen.

Omdat de fietsmand van Beeztees er zo stoer uitziet en niets aan de verbeelding overlaat, is de kans groot dat deze bij veel mensen in de smaak zal vallen.

Waarom heb je een fietsmandje nodig voor je hond?

In de introductie van deze Beeztees Houten Fietsmand Journey hebben we al in het kort aan je voorgelegd waarom je een fietsmandje nodig zou moeten hebben voor je trouwe viervoeter. Laten we deze punten nog eens voor je op een rijtje zetten, zodat je hier wellicht wat meer overtuigd van word.

Beeztees Houten Fietsmand Journey review
Hond in fietsmand
 • Waar je je hond vroeger alleen thuis moest laten tijdens een rondje fietsen, is dat met een fietsmand niet meer nodig. Hij kan namelijk gezellig mee.
 • Sommige honden kunnen überhaupt niet alleen thuis blijven, zelfs niet voor een uurtje. In dat geval kan de fietsmand uitkomst bieden.
 • Niet alleen is het leuk voor je hond, ook is zo’n fietsmand een leuke toevoeging voor je fiets. Dat mag ook best gezegd worden, toch?
 • Honden hoeven op deze manier niet meer noodgedwongen naast de fiets te lopen of te rennen. Sommige honden zijn daar gewoon niet voor geschikt, houden het niet vol of hebben de leeftijd een beetje tegenzitten.
 • Op deze manier kan jouw hond op een comfortabele en relaxte manier mee op de fiets. Zijn welzijn staat natuurlijk bovenaan.
 • Een fietsmand is niet alleen geschikt voor honden, het is ook nog eens een ideaal hulpmiddel om de boodschappen mee te kunnen nemen op de fiets. Laten we dat vooral niet vergeten.
 • Je hond naast de fiets laten lopen, dat is niet altijd even veilig. Een fietsmand voor honden is natuurlijker een stuk veiliger. Jij als baasje waarborgt die veiligheid voor je hond.

Zitten er voordelen- en nadelen aan de houten fietsmand van Beeztees?

Heb je meerdere reviews of productteksten gelezen, dan is het je vast niet ontgaan dat hier altijd wel een aantal voor- en nadelen aan kleven. Dat hoeft niet altijd per definitie negatief te zijn. Het zorgt er namelijk ook voor dat je ergens een eerlijk beeld over krijgt en dat je ook weet waar je eventueel rekening mee zou moeten houden.

Zo is dat ook het geval met de Beeztees fietsmand. Er zitten namelijk zowel voor- als nadelen aan dit fietsmandje. Deze mogen niet ontbreken in deze review en zullen daarom ook besproken worden. Zoals altijd vindt je als eerste de voordelen en daarna pas de nadelen.  

 • De houten fietsmand van Beeztees past op vrijwel iedere fiets. Ook op elektrische fietsen die zwaar beladen zijn met een uitgebreide accu, kan de fietsmand er gewoon op geplaatst worden. Het kliksysteem is daar namelijk op gemaakt.
 • Op zowel de voor- als achterkant kan de fietsmand bevestigd worden. Je kan dus zelf kiezen aan welke kant je je hond wilt dragen én op deze manier kan je het gewicht beter verdelen over je fiets.
 • De Beeztees fietsmand ziet er erg modern uit. Het oog wil tenslotte ook wat.
 • Je maakt het mandje heel makkelijk vast met een kliksysteem. Geen gedoe of gerommel met schroefjes of hamers. Iedereen kan het.
 • Door het fietsmandje hoef je minder snel de auto te pakken wanneer je je hond bij je wilt hebben. Minder auto’s betekent minder schade aan het milieu.

Eventuele nadelen aan het houten fietsmandje van Beeztees kunnen zijn:

 • Wil je het fietsmandje graag voorop je fiets bevestigen zodat je kan communiceren met je hond? Dat is niet bij iedere fiets mogelijk helaas. Houd daar ook vooral rekening mee.
 • Het zou goed kunnen dat de prijs van de fietsmand niet iets is waar jij op zit te wachten.
 • Wellicht is jouw fiets niet geschikt voor het dragen van een fietsmand. Iedere fiets is verschillend en je kan gewoonweg pech hebben.
 • Is jouw hond zwaarder dan 10 kilogram? Dan is de Beeztees fietsmand niet de beste keus.

Hoe wordt de fietsmand van Beeztees op de fiets bevestigd?

Het lijkt op hogere wiskunde, maar een fietsmand op een fiets plaatsen hoeft niet moeilijk te zijn. We kunnen ons voorstellen dat wanneer dat wel het geval is, je al gauw afhaakt. Hoe zit dat dan met de fietsmand van Beeztees?

Bij aankoop van de mand krijg je een speciaal kliksysteem meegeleverd. Het systeem is gemaakt voor de fietsmand en zal dan ook op bijna iedere fiets gemonteerd kunnen worden. Het kliksysteem is er namelijk op gemaakt zodat deze op vrijwel iedere fiets zal passen. Houd er wel altijd rekening mee dat je een keer pech kan hebben en dat dit kliksysteem niet past. Het is namelijk geen garantie.

Zodra het systeem op de fiets is bevestigd, kan de fietsmand hier in een handomdraai op geklikt worden. Op deze manier kan je de mand er op ieder moment afhalen of verplaatsen.

Voor welke honden is de Beeztees Houten Fietsmand Journey geschikt?

Het is je vast al duidelijk geworden dat een fietsmand niet helemaal geschikt is voor het grotere hondenras. Een Duitse Herdershond of een Labrador in een fietsmand zetten, dat is geen goed idee. Voor welke honden de Beeztees Houten Fietsmand Journey dan wel geschikt is? Dat is voor de kleinere hondenrassen tot en met 10 kilo. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de Jack Russel.  

Voordat je definitief op pad gaat, zul je eerst zeker moeten weten dat je hond ook daadwerkelijk in het mandje past. Het is in ieder geval belangrijk dat de fietsmand nooit te klein uitvalt voor de hond. Het is tenslotte de bedoeling dat hij comfortabel vervoerd kan worden, zeker als het gaat om een flinke fietstocht van meerdere uren.

Van vinden andere kopers van de Beeztees Houten Fietsmand Journey?

De mening van andere kopers geeft in de meeste gevallen de doorslag. Wanneer je merkt dat anderen enthousiast zijn over een product, werkt dat als vanzelf aanstekelijk.

De Beeztees Houten Fietsmand Journey ziet er door zijn specificaties en voordelen zeer veelbelovend uit. Behalve dat hij er modern uitziet, is hij ook praktisch en kan hij makkelijk op de fiets bevestigd worden. Een aanwinst voor de hondenliefhebber. Maar, doet de fietsmand écht wat hij beloofd? Reviews van andere kopers zullen het gaan onthullen.

Iedere koper van de fietsmand geeft aan zeer enthousiast te zijn. Het is een leuke manier om de hond te kunnen vervoeren en het ziet er ook nog eens geweldig uit. Kopers geven aan dat de mand erg stevig is en ook daadwerkelijk doet wat het belooft. Moet er dan toch een nadeel genoemd worden, dan zou dat zijn dat de mand uitsluitend bedoeld is voor hondjes tot en met 10 kg.

Al met al komt de Beeztees Houten Fietsmand Journey er hierdoor nog veel positiever uit dan dat je van tevoren zou denken. De ervaringen van andere kopers bevestigen dat maar weer eens.

Conclusie – Is het fietsmandje van Beeztees geschikt voor jouw hond?

Deze Beeztees Houten Fietsmand Journey review heeft jou alles kunnen vertellen over dit moderne, hippe fietsmandje speciaal voor honden.

Hoewel de specificaties en voordelen er veelbelovend uitzagen, is het altijd maar weer afwachten of het product doet wat het belooft. In het geval van het houten fietsmandje, is dat zeker het geval.

Uitgaande van de ervaringen van andere kopers en de specificaties, is het product een dikke aanrader. Daar zijn wij het meer dan mee eens. De Beeztees Houten Fietsmand Journey is wat ons betreft een aanwinst voor ieder baasje.

[affiliate_products product_number=”1″ style=”grid” image_size=”medium” order_by=”cheapest”]
[/affiliate_products]
[faq faq_number=”1″]
[/faq]
Foto van auteur

Geschreven door Daisy

Plaats een reactie