Beste huisdierencamera top 3

Een huisdierencamera biedt heel veel voordelen en mogelijkheden als het gaat om jouw huisdier. Zo kan jij op ieder moment van de dag zien en in de gaten houden waar jouw huisdier zich bevindt en wat hij aan het doen is.

Als we spreken over een huisdier, dan hebben we het natuurlijk over een hond of misschien wel een kat. Een huisdierencamera is wat dat betreft heel erg breed in te zetten.

Heb jij er ook steeds moeite mee om je huisdier alleen thuis te laten als je even van huis weg moet? Of heeft jouw huisdier er een handje van om de boel te slopen als hij even alleen thuis is? Dan kan het aanschaffen van een huisdierencamera een hele opluchting zijn.

Ben jij benieuwd naar wat een huisdierencamera precies is en welke voordelen het mee zich mee brengt? Dat ga je allemaal lezen in dit artikel over huisdierencamera’s.

Wat is een huisdierencamera?

Een huisdierencamera is een beetje te vergelijken met een beveiligingscamera die je ophangt in je huis. Bijvoorbeeld in de woonkamer of in een andere ruimte van het huis.

Een huisdierencamera biedt de mogelijkheid om jouw huisdier in de gaten te kunnen houden tijdens jouw afwezigheid.

Jij kan precies blijven volgen wat jouw huisdier aan het doen is of waar hij zich in het huis bevindt, mits je meerdere camera’s hebt hangen natuurlijk.

De camera biedt jou dus de mogelijkheid om je huisdier in de gaten te blijven houden. Veel huisdierencamera’s hebben een speciale functie, waarbij het mogelijk is om met jouw huisdier te communiceren via een ingebouwde microfoon met terug spreek functie.

Ligt jouw huisdier op de bank terwijl dat helemaal niet mag? Of is hij bezig met iets te slopen? Dan kan je hem via de microfoon streng toespreken.

Jouw stem is natuurlijk heel erg vertrouwd voor hem en daardoor lijkt het net alsof jij aanwezig bent in de kamer. Je ziet dat het hebben van een huisdierencamera ontzettend nuttig kan zijn.

Waarom kiezen voor een huisdierencamera?

Hoewel je je hond of een ander huisdier liever niet alleen thuis laat, kunnen er zich weleens situaties voordoen waarbij het even niet anders kan. Bijvoorbeeld omdat je moet werken of even boodschappen moet doen.

Zeker als je nog een jonge puppy hebt, kan dat weleens een beetje spannend zijn. Zowel voor de puppy zelf als voor jou. Een huisdierencamera is hierbij een hele goede oplossing zijn.

Beste huisdieren camera top 3
Puppy op het platteland

De voor- en nadelen van een huisdierencamera

Het aanschaffen van een huisdierencamera biedt heel veel mogelijkheden, maar ook een aantal nadelen. Deze kan je laten meewegen bij het maken van een beslissing. Voordat we naar de nadelen gaan kijken, kijken we natuurlijk eerst naar alle voordelen van een huisdierencamera:

  • De camera biedt jou de mogelijkheid om met een gerust hart het huis te verlaten en jouw huisdier even alleen te laten.
  • Altijd en overal kan jij je huisdier in de gaten houden.
  • Beschikt de camera over een ingebouwde microfoon, dan kan jij met je huisdier blijven communiceren tijdens jouw afwezigheid.
  • Veel camera’s hebben een nachtvisie, zo kan jij ook ’s nachts zien wat jouw huisdier aan het doen is. Handig wanneer je bijvoorbeeld nachtdienst hebt.
  • De meeste camera’s hebben een eigen app die je kan downloaden. Op die app kan je de beelden blijven zien en volgen.
  • Huisdierencamera’s zijn geschikt voor veel andere huisdieren. Ook voor je kinderen kan je hem prima gebruiken.

Ook kunnen er een aantal nadelen meespelen bij een huisdierencamera. Een aantal nadelen kunnen zijn:

  • Ook hier heb je weer te maken met een bepaalde aanschafprijs. Niet alle camera’s zijn even duur of goedkoop, maar toch is het weer een uitgave die je moet doen.
  • Is de batterij van je telefoon leeg of bijna leeg? Dan heb je vrijwel niks aan de camera tijdens jouw afwezigheid. Je moet dus altijd zorgen voor ene opgeladen telefoon.
  • Heb jij een camera in de huiskamer hangen maar niet in andere ruimtes? Dan kan je niet altijd zien wat je huisdier aan het doen is. 
Beste huisdieren camera top 3
Hond op boven op bank liggend

Welke huisdierencamera is de beste keuze?

Je hebt nu het een en ander kunnen lezen over het gebruik van een huisdierencamera. Je hebt gemerkt dat het in heel veel gevallen een must is om er een aan te schaffen.

Waarschijnlijk ben jij nu ook enthousiast geworden over een huisdierencamera en wil je deze het liefst zo snel mogelijk aanschaffen.

Voordat je dat doet, raad ik je aan om de onderstaande top 3 te lezen. In deze top 3 staan de beste huisdieren camera’s waar jij je keuzen uit kunt gaan maken. Naast de camera’s zelf, vind je ook de bijhorende specificaties. Met een van deze camera’s sla jij de plank zeker niet mis.

1. Beveiligingscamera – Huisdierencamera – Wifi – Beweeg en Geluidsdetectie – Werkt met app – Wit

Op de eerste plek staat deze mooie, witte huisdierencamera van het merk BS Producten. Het mooie aan deze camera is, dat het beeld full HD is, waardoor je je huisdier in goede kwaliteit kan blijven volgen. Over volgen gesproken, de camera is in staat om zowel horizontaal als verticaal te draaien.

Horizontaal kan hij 365 graden draaien, en verticaal 110 graden. Inzoomen met de camera is ook helemaal geen probleem. In de app kan je instellen of je een melding wil ontvangen bij (onverwachte) bewegingen.

Dat is nog eens luxe, toch? Daarnaast heeft de camera een nachtvisie, waarmee je ook ’s nachts helder beeld hebt.

Naast de bewegingsdetectie, beschikt de camera ook over een geluidsdetectie. Dus ook bij (onverwachte) geluiden kan je instellen dat je een melding ontvangt op je telefoon. Bijvoorbeeld wanneer je hond plotseling gaat blaffen. Communiceren met je hond is op dat moment geen enkel probleem.

Dit kan je doen via de ingebouwde microfoon. De huisdierencamera kan volledig gestuurd worden met een app die voor iedere telefoon simpel te downloaden is. Of je nu een beginner of professional bent met telefoons, dat maakt helemaal niks uit. De handleiding die bijgeleverd wordt is in het Nederlands en erg overzichtelijk.

Deze huisdierencamera is dus van het merk BS Producten, en is een hele goede keuze. De camera beschikt over veel mogelijkheden, waardoor jij met een gerust hart je hond even alleen kan laten.

[affiliate_products product_number=”1″ style=”list” image_size=”small” order_by=”stock”]
[/affiliate_products]

2. Cleverdog Smart Wifi Security Camera – Met Night Vision – Grijs

Als tweede is dit een huisdierencamera van het merk Clever Dog. Ook deze camera beschikt over super goede specificaties. Specificaties waar jij zeker weten plezier van gaat krijgen en waar jij mee uit de voeten kan.

De camera werkt volledig draadloos, op Wifi én heeft een ingebouwde infrarood functie voor de allerbeste beveiliging. Naast het goede beeld wat de camera overdag geeft, kan hij ’s nachts ook perfect beeld geven. De camera heeft een nachtzicht tot maar liefst 10 meter.

Dus ook ’s nachts kan jij je huisdier prima zien en in de gaten houden. Officieel is de camera een beveiligingscamera, maar uiteraard kan hij ook voor meerdere doelen worden ingezet.

Zo kan hij ingezet worden als huisdierencamera, maar kan hij ook gebruikt worden als babyfoon. Hij is dus heel erg breed in te zetten. Dat maakt dat de camera een hele goede investering is.

Dus ben je op zoek naar een goede beveiligingscamera die heel erg breed ingezet kan worden? Dan zou ik zeker gaan voor deze camera van Clever Dog.

[affiliate_products product_number=”2″ style=”list” image_size=”small” order_by=”stock”]
[/affiliate_products]

3. Oretti X8 108OP FHD Wifi IP Beveiligingscamera met Bewegingsdetectie – Bewakingscamera – Bewegingsdetectie – Zwart

Als laatste in deze top 3 is dit een beveiligingscamera van het met Oretti. Laat je niet misleiden door de titel ‘beveiligingscamera’, want ook bij deze camera is het zo dat je hem heel erg breed in kan zetten. Ook als huisdierencamera dus.

De camera maakt hele scherpe beelden en kan onder andere draaien, kantelen en helemaal inzoomen. Via de app op je telefoon is dit allemaal gemakkelijk te besturen en kan jij alles in de gaten blijven houden.

Heel erg handig wanneer je bijvoorbeeld op je werk zit of even boodschappen aan het doen bent.

Je kan precies zien waar je hond is en wat hij allemaal aan het doen is. Ook in deze camera zit er een ingebouwde microfoon, die het mogelijk maakt om te communiceren. Er zit namelijk een terugspreekfunctie op de camera.

Zo kan jij je hond toespreken of geruststellen, mocht dat nodig zijn. Op dit moment maken duizenden mensen gebruik van deze camera, en dat zegt echt wel iets.

Bestel de camera vandaag nog en maak er deze week nog gebruik van. Ik zeg, hele goede koop!

[affiliate_products product_number=”3″ style=”list” image_size=”small” order_by=”stock”]
[/affiliate_products]

Conclusie

Na het lezen van dit artikel, ben jij helemaal op de hoogte wat betreft huisdierencamera’s. Ik weet zeker dat je het met me eens bent dat het hebben van een huisdierencamera erg nuttig is en het veel voordelen met zich mee brengt. Jij kan met een gerust hart de deur uit.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij vandaag nog een huisdierencamera gaan aanschaffen? Dat is een hele goede keuze. Voordat je dat doet, raad ik je aan om eerst de bovenstaande top 3 door te nemen.

In deze top 3 vind jij de drie beste huisdierencamera’s met de beste specificaties. Ik weet zeker dat hier iets voor je tussen zal zitten.

Foto van auteur

Geschreven door Daisy

Plaats een reactie