Beste hondenvoer puppy – Top 3 meest geschikte brokjes

Heb jij net je eigen puppy opgehaald of zit jij er serieus over na te denken om een puppy in huis te nemen? Dat moet een ontzettend leuk vooruitzicht zijn. Hoe leuk is het ook om zo’n klein hondje bij je in huis te hebben?

[automatic_table_of_contents][/automatic_table_of_contents]

Als je je gaat verdiepen in de verzorging van een puppy, dan kom je erachter dat daar veel bij komt kijken. Je wilt je puppy toch goed verzorgen en hem op een goede manier laten opgroeien. Wist je dat goed hondenvoer hierbij een van de belangrijkste factoren is? Goed puppyvoer helpt je puppy gezond te houden en het ondersteunt zijn ontwikkeling.

Als we het over puppy’s hebben, dan hebben we het in dat geval over puppyvoer. Wil jij weten welk puppyvoer het beste voer is voor jouw puppy? Dan ben je helemaal aan het juiste adres. In dit artikel bespreken we het beste hondenvoer voor puppy’s en krijg je hier ook een top 3 van. Om erachter te komen welk puppyvoer het beste is op dit moment, raden we je aan om het artikel helemaal tot het einde te lezen.

Als beste getest is het hondenvoer puppy Royal Canin Medium Puppy.

[affiliate_products product_number=”1″ style=”list” image_size=”small” order_by=”cheapest”]
[/affiliate_products]

Waarom zou je kiezen voor puppyvoer?

Net als mensen, komen ook honden in levensfases terecht. Om deze levensfases optimaal te ondersteunen, bestaat er speciaal hondenvoer dat geschikt is voor die levensfase. In dit geval hebben we het over puppy’s en is het belangrijk om voor puppyvoer te kiezen dat gemaakt is voor puppy’s. De vraag die je je nu misschien afvraagt, is waarom je voor puppyvoer zou moeten kiezen. Daar gaan we je antwoord op geven.

Als je kiest voor puppyvoer, dan zal het je opvallen dat de brokken een stuk kleiner zijn dan van bijvoorbeeld volwassen hondenvoer. Dat is ook niet voor niks. Puppy’s hebben nog niet zoveel kracht om te kauwen en het bekje is ook een stuk kleiner dan van een volwassen hond.

Beste puppy hondenvoer Top 3 –  Beste puppy voer!
Lekker hoor! Laat mij er ook bij:)

De kans is dus aanzienlijk groot dat ze zich in die grote brokken zullen verslikken. Dat wil je natuurlijk graag voorkomen. Wanneer je kiest voor puppyvoer, zijn de brokken een stuk kleiner en kan je puppy ze een stuk makkelijker fijn kauwen en doorslikken. In dat geval is het dus altijd belangrijk om te kiezen voor puppyvoer.

Naast de grootte van de brokken, kies je voor nog een belangrijke reden voor puppyvoer. Puppy’s zijn nog erg klein en hebben dus nog een lange weg te gaan wat betreft de groei en ontwikkeling. Om ze te kunnen ondersteunen bij de groei en ontwikkeling, hebben ze bepaalde voedingsstoffen nodig.

Puppyvoer bevat bijvoorbeeld veel meer eiwitten dan het voer van een volwassen hond. Deze eiwitten zorgen er met name voor dat de botten en gewrichten sterk worden en ook blijven. Daarnaast krijgt je puppy genoeg energie om de dag te kunnen doorlopen en lekker te kunnen groeien. Ik heb het je kort uitgelegd, maar het is duidelijk waarom het belangrijk is om voor een puppy te kiezen voor speciaal puppyvoer.

Beste hondenvoer puppy – Top 3

Nu je weet waarom puppyvoer voor een puppy belangrijk is, gaan we je meenemen naar de top 3. Je bent niet voor niks op dit artikel terecht gekomen. In deze top 3 vindt je niet alleen het puppyvoer dat het beste is volgens ons, maar ook twee andere varianten die je kan kiezen voor je puppy. Daarnaast leggen we je uit wat het puppyvoer bevat en waarom dit een goede keuze is. Hier moet vast iets lekkers voor je puppy tussen staan.

1. Royal Canin Medium Puppy – Hondenvoer

Zoals je aan het begin van dit artikel kon lezen, is Royal Canin Medium Puppy het beste hondenvoer volgens ons. We hadden je belooft om dit in de top 3 toe te gaan lichten en bij deze gaan we dat ook doen.

Als je op zoek gaat naar puppyvoer, dan zal Royal Canin Medium Puppy je al vrij snel opvallen. Meerdere puppyeigenaren kiezen hier namelijk voor. Waarom dat is? Voornamelijk om dat dit puppyvoer alles bevat wat je puppy nodig heeft voor een gezonde groei.

Naast het stimuleren van de groei, word ook de afweer en de spijsvertering ondersteunt. Je merkt het al, Royal Canin Medium Puppy draagt optimaal bij aan het opgroeien tot een gezonde, volwassen hond. Alles wat je pup nodig heeft zit erin.

Bijvoorbeeld voldoende eiwitten. Royal Canin Medium Puppy bevat de nodige eiwitten die een puppy dagelijks nodig heeft voor voldoende energie. Het puppyvoer is geschikt voor puppy’s tot en met 12 maanden en is geschikt voor middelgrote rassen tussen de 11 en 25 kilogram. Je merkt het al, met het puppyvoer van Royal Canin zit je helemaal goed en weet je zeker dat je puppy alles binnenkrijgt wat hij nodig heeft.

[affiliate_products product_number=”1″ style=”grid” image_size=”small” order_by=”cheapest”]
[/affiliate_products]

2. Biofood Puppy

Zie jij biologisch puppyvoer wel zitten voor je puppy? In dat geval kan je het beste kiezen voor Biofood Puppy. Naast het biologische, is het puppyvoer ook helemaal vrij van gluten en granen. Erg handig voor puppy’s die hier allergisch voor zijn.

Het Biofood puppyvoer bestaat voor meer dan 65% uit vlees en dat betekent dat het eiwitgehalte erg hoog is. Perfect voor puppy’s die nog in de groei zitten en deze eiwitten ook daadwerkelijk nodig hebben voor genoeg energie. Naast het stimuleren van de groei, word het behoud van gezonde spieren, gewrichten, botten en gebit gestimuleerd. Biofood Puppy voorkomt niet alleen een allergische reactie, maar draagt ook optimaal bij aan een gezonde ontwikkeling van jouw puppy. Een betere start van zijn leven kan jouw pup zich niet wensen.

[affiliate_products product_number=”2″ style=”grid” image_size=”small” order_by=”cheapest”]
[/affiliate_products]

3. Wolfsblut Wild Duck Puppy

Ben jij op zoek naar puppyvoer dat alleen maar natuurlijke ingrediënten bevat? Dan is Wolfsblut Wild Duck Puppy de beste keuze voor jou en voor je puppy. Wolfsblut is namelijk gebaseerd op natuurlijk ingrediënten en bevat dus geen kunstmatige voedingsstoffen.

Het puppyvoer bevat onder andere vlees, eendenvlees, groente en fruit. Allemaal gezonde stoffen die jouw puppy helpen bij het ontwikkelen en groeien. Niet alleen bevat Wolfsblut Wild Duck Puppy gezonde ingrediënten, ook is het voer erg makkelijk te verteren en bevat deze geen gluten of granen.

Mocht je zoeken naar puppyvoer dat geschikt is voor puppy’s met een allergie, ook dan kan je gewoon kiezen voor Wolfsblut Wild Duck Puppy. Naast al deze aspecten, zorgt het puppyvoer er ook voor dat de vacht van je puppy gezond en glanzend blijft. Kortom, alles wat jouw puppy nodig heeft zit verwerkt in het puppyvoer van Wolfsblut.

[affiliate_products product_number=”3″ style=”grid” image_size=”small” order_by=”cheapest”]
[/affiliate_products]

Waar let je op bij het aanschaffen van puppyvoer?

Voordat je je definitieve keuze gaat maken uit de top 3 is het belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken. Zo weet je zeker dat je altijd voor het goede puppyvoer kiest en er aan de behoeftes van je puppy voldaan worden. We hebben een aantal belangrijke punten voor je op een rijtje gezet die jou helpen bij het kiezen van goed puppyvoer:

  • Allergieën: Het is erg belangrijk om rekening met eventuele allergieën van je te houden. Een voorbeeld hiervan is een gluten allergie. Als het puppyvoer gluten bevat waar hij eigenlijk allergisch voor is, kan hij hier veel last van krijgen. Iets wat je wilt voorkomen. Kies in dat geval altijd voor glutenvrij puppyvoer. Zeker weten of je puppy een allergie heeft? Laat de dierenarts dit checken.
  • Voedingsstoffen: Zorg ervoor dat het puppyvoer de juiste voedingsstoffen bevat. Voornamelijk de eiwitten zijn erg belangrijk voor een puppy. Denk ook aan de nodige vitaminen en mineralen. Op de verpakking vindt je altijd een ingrediëntenlijst hiervan.
  • Juiste leeftijd: Houd rekening met de leeftijd van je puppy. Is je puppy nog erg jong, kies dan voor puppyvoer dat geschikt is voor de eerste paar weken. Zo weet je zeker dat hij het juiste voer krijgt en hij zich niet al verslikken.
  • Voedingsdoelen: Er bestaat speciaal puppyvoer met speciale voedingsdoelen. Heeft je pup bijvoorbeeld last van zijn maag- of darmkanaal? Kies dan altijd voor puppyvoer die dit ondersteunt.

Conclusie

Je bent aan het einde gekomen van dit artikel over hondenvoer puppy. Je weet wat puppyvoer precies is en waarom je ervoor zou moeten kiezen. Puppyvoer voor puppy’s bevat meer eiwitten voor een gezonde groei en de brokken zijn vaak een stuk kleiner.

Je weet inmiddels dat Royal Canin Medium Puppy volgens ons het allerbeste puppyvoer is. In de top 3 hebben wij je uitgelegd waarom wij dat vinden. Zou je voor ander puppyvoer willen kiezen of wil je wat meer onderzoek doen? In de top 3 staan nog meer varianten waar je uit kan kiezen.

[affiliate_products product_number=”1″ style=”list” image_size=”small” order_by=”cheapest”]
[/affiliate_products]

Om er zeker van te zijn dat je de goede keuze maakt voor je puppy, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal belangrijke punten. Hierin leggen wij je uit waar je op moet letten.

Foto van auteur

Geschreven door Daisy

Plaats een reactie