Beste Frisbee voor honden – Onze Top 4!

Ben je van plan om samen met je hond te gaan spelen met de Frisbee? Frisbee voor honden is een internationale sport, waar jaarlijks gigantische prijzen mee verdiend worden. Je hond kan dus echt goed worden in het vangen van een Frisbee.

Of je nu aan wedstrijden mee wilt gaan doen of gewoon lekker op het veld met de Frisbee wilt gooien, je kunt beter een speciale hondenfrisbee aanschaffen dan een frisbee die eigenlijk als speelgoed dient.

Dat is vooral belangrijk omdat sommige honden de frisbee anders in één keer kapot bijten. Met een speciale frisbee voor honden heb je daar minder snel last van.

Daarnaast is het ook belangrijk om te weten dat zelfs niet alle frisbees die eigenlijk voor honden zijn gemaakt even sterk zijn. Het is dus altijd even goed opletten bij het aanschaffen van een Frisbee voor honden.

Daarom lees je op deze pagina onze Frisbee voor honden top 5. Zodat je hoe dan ook een goede beslissing kunt maken. Tevens hebben we direct al een beste Frisbee uit de test voor je geselecteerd.

PuppyTrainen heeft als beste getest de Beco Flyer Frisbee voor honden.

Deze Frisbee heeft de beste recensies en is van duurzaam materiaal gemaakt. Hierdoor gaat de Frisbee lang mee en kan de Frisbee goed tegen het bijten van de hond.

Hier vertel ik je wat de beste Frisbee is voor je hond en kun je gemakkelijk een keuze maken uit onze top 5.

Wat is een Frisbee voor honden en waarom zou je een speciale frisbee kopen?

Honden vinden het super leuk om te apporteren, meestal rent een hond vrolijk 20 keer achter de bal aan en haalt hij de bal weer voor je op. Maar veel honden vinden het ook ontzettend leuk om een zwevende Frisbee uit de lucht te vangen.

Sterker nog, hier is een sport uit ontstaan. Om langer dan 1 keer te kunnen genieten van een Frisbee is het verstandig om een speciale Frisbee voor honden aan te schaffen.

De kans dat je hond een “normale” Frisbee kapot bijt bij de eerste worp is heel groot.

Daarnaast schaf je een hondenfrisbee eenmalig aan en dat zal zorgen voor heel wat plezier uren met je hond. Niet alleen is het super leuk om een frisbee te werpen.

Het is nog leuker om je hond te leren de Frisbee voor je te vangen en weer op te halen.

Zo kun jij je uren vermaken met je hond en heb je daar slecht een Frisbee en een groot open veld voor nodig.  

Daarnaast heb je bij de keuze in Frisbees ook nog de keuze in verschillende groottes. Zo is het voor een kleine hond een goed idee om een iets kleinere Frisbee te nemen en voor een grote hond natuurlijk een wat grotere Frisbee.

Uiteindelijk maakt het niet veel uit voor je hond, want je hond zal hoe dan ook achter de Frisbee aanrennen.

Ondanks dat sommige Frisbees wel voor honden zijn gemaakt, breken ze nog steeds erg snel. Daarom is het altijd even belangrijk om goed naar de materialen van het product te kijken.

In deze top 4 weet je in ieder geval zeker dat er gebruik gemaakt wordt van materialen dat niet snel breekt als de hond erop bijt.

Beste Frisbee voor honden- onze top 4!

Nu je weet dat het best een goed idee is om een speciale Frisbee voor honden aan te schaffen, wil ik je graag een paar Frisbees laten zien waarvan we zeker weten dat je er veel plezier van zal beleven.

Zoals je weet gaan de normale frisbees voor kinderen behoorlijk snel kapot als je ze voor honden gebruikt, maar met deze 4 speciale Frisbees voor honden hoef je daar niet bang voor te zijn.

1.      Kong Flyer Frisbee – Hondenspeelgoed

Met deze Frisbee voor je hond, kun je urenlang genieten van speel plezier. Deze Frisbee blijft drijven op het water en wordt geleverd in verschillende kleuren. Door de opvallende kleur zie je de Frisbee makkelijk op afstand liggen.

Deze Frisbee is zo ontworpen dat je met gemak een lange afstand worp maakt, zonder dat het je veel moeite kost. Daarnaast is deze Frisbee gemaakt van materiaal dat niet schadelijk is voor je hond.

Voordelen:

 • Geschikt voor zowel Grote als kleine honden
 • Flexibel materiaal (breekt niet)

Nadelen:

 • Blijft niet drijven

2.      Zogoflex Zisc Hondenfrisbee

Een andere hondenfrisbee is de Zogoflex Frisbee. Deze Frisbee wordt geleverd in drie verschillende kleuren. Je kunt de Frisbee namelijk bestellen in de kleur Oranje, groen of Blauw.

Deze Frisbee is zo ontworpen dat hij lange afstanden kan blijven vliegen, zodat je hond voldoende tijd heeft om de Frisbee op het juiste moment uit de lucht te vangen.

Daarnaast is deze Frisbee gemaakt van zacht hond vriendelijk materiaal, zodat je hond geen pijn ervaart zodra de Frisbee wordt gevangen.

Daarnaast is deze Frisbee ook te verkrijgen in Glow-in-the-dark. Zo kun je ook in het donker nog met de Frisbee gooien.

Voordelen:

 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren (ook Glow in The Dark)
 • Stevig materiaal
 • Veilig voor honden

Nadelen:

 • Alleen verkrijgbaar in maat Small

3.      Starmark Easy Glider Durafoam Frisbee

Ook deze Frisbee is een van de varianten die uiterst sterk is en dus heel wat kan hebben van je hond. De Starmark Easy  Glider is gemaakt om met hoge snelheid door de lucht te vliegen, waardoor je hond behoorlijk snel moet zijn om de Frisbee te vangen.

Daarnaast heb je voor deze Frisbee ook geen speciale vaardigheden nodig om de Frisbee te kunnen gooien.  Omdat deze Frisbee ook blijft drijven in het water, is deze Frisbee ook geschikt om aan de waterkant te gebruiken.

Voordelen:

 • Deze Frisbee vliegt extreem makkelijk
 • Zeer hoogwaardige kwaliteit
 • Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Nadelen:

 • Geen keuze in het kiezen van kleur

4.      Beco Flyer Hondenspeelgoed Frisbee

Beste Frisbee voor honden – Onze Top 4!

In tegenstelling tot veel andere Frisbees voor honden is deze Frisbee gemaakt van Rubber. Dit zorgt ervoor dat de Frisbee vrijwel niet kapot kan gaan en doet het je hond geen pijn als hij te hard in de Frisbee bijt.

Daarnaast is ook deze Frisbee gemaakt van materiaal dat niet schadelijk is voor je hond. Ondanks dat deze Frisbee gemaakt is van Rubber heeft de Frisbee geen enkele moeite om lange afstanden door de lucht te zweven.

Ook kun je deze Frisbee dankzij de felle kleur gemakkelijk volgen tijdens de vlucht of terugvinden op grote afstand.  Daarnaast is deze hondenfrisbee verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.  Namelijk in de kleuren Oranje en Paars.

Voordelen:

 • Gemaakt van Rubber (duurzaam en veilig voor de hond)
 • Vliegt zeer gemakkelijk
 • Opvallende kleuren
 • Te bestellen in Oranje en Paars

Nadelen:

 • Zwaarder om te gooien dan plastic varianten

Conclusie: Beste Frisbee voor honden

In dit blogbericht heb je kunnen lezen over 4 verschillende Frisbees. Zoals je hebt kunnen zien worden er veelal verschillende materialen gebruikt en zijn de meeste Frisbees qua vorm, maten en kleuren toch wel heel verschillend van elkaar. Toch hebben we uit deze top 4 een van de Frisbees als beste benoemd.

De beste Frisbee uit de test is in onze ogen de Beco Flyer Frisbee voor honden. Deze is namelijk gemaakt van Rubber en daarmee blijft de Frisbee heel lang goed.

Ook is het voor de hond prettig dat de frisbee van zacht materiaal is, dat maakt het voor de hond fijner om de Frisbee uit de lucht te pakken. Je kunt op deze manier de Frisbee vergelijken met honden kauwspeelgoed.

Hoewel we dit de beste Frisbee voor honden vinden, wil dat natuurlijk niet zeggen dat de andere Frisbees in onze top 4 geen goede producten zijn. We raden je van harte aan om voor elk van deze Frisbees te kiezen.

Alle varianten zijn in onze ogen geschikt voor je hond en het plezier tijdens het Frisbee werpen is gegarandeerd. Hiervoor moet je hond het natuurlijk wel leuk vinden om achter de Frisbee aan te rennen.

Foto van auteur

Geschreven door Daisy

Plaats een reactie