Beste onesie voor honden – De top 3 beste Onesies voor je hond

Vind jij het leuk om je hond mooi te kleden en wil je graag dat je hond net als jij goed voor de dag komt? Of wil je graag dat je hond zich extra comfortabel voelt met een lekkere warme onesie? Dan ben je op deze pagina aan het goede adres.

In dit blogbericht gaan we dieper in op waarom een Onesie voor je hond een goed idee kan zijn en geef ik je voordelen van verschillende onesies die je vandaag nog kunt aanschaffen.

Bij het kopen van een onesie zijn er een aantal dingen waarop je moet letten. Het is goed om te weten dat een onesie en hondenpyjama eigenlijk hetzelfde is.

Het product wordt namelijk onder beide namen verkocht. Als je op zoek bent naar een onesie voor je hond, kun je dus ook zoeken naar een honden pyjama.

Beste onesie voor honden – De top 3 beste Onesies voor je hond

PuppyTrainen heeft als beste getest onesie voor honden de Goldpaw Onesie hondenpyjama.

Deze Onesie voor honden is verkrijgbaar in verschillende maten en daarnaast kun je de onesie ook bestellen met verschillende opdrukken. Wil je weten welke onesies wij nog meer geselecteerd hebben in onze top 3? Lees dan zeker verder.  

Waarom een Onesie voor je hond aanschaffen?

Een van de grootste redenen waarom eigenaren van honden een onesie aanschaffen voor honden is vooral voor de zomerperiode. In de zomer verliezen de meeste honden veel van hun wintervacht en dat laat natuurlijk een complete ravage aan in huis.

Om te voorkomen dat haren overal door het huis heen vliegen is het aanschaffen van een onesie dus de oplossing.

Doordat de onesie het grootste gedeelte van het lichaam bedekt van de hond, blijven haren aan de binnenkant van de onesie zitten, waardoor je minder last krijgt van rondvliegend puin (hondenharen).

Daarnaast kan het natuurlijk ook zijn dat je hond het snel koud heeft en met een klein beetje regen al begint te trillen. Ook dan is het een goed idee om een onesie voor je hond aan te schaffen, zodat de warmte goed bewaard blijft onder de onesie.

Of je nu een extreem harige hond hebt, of een hond met vrij weinig haar. Dat een hond rond de zomerperiode veel haar verliest, is een feit. Wil je graag minder last ervaren van al die hondenharen in huis? Dan is een Onesie voor honden zeker een goed idee.

Waarop letten bij het aanschaffen van een Onesie voor je hond?

Ben je van plan om een onesie voor je hond aan te schaffen? Dan zijn er een aantal zaken waarop je goed moet letten. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat de onesie goed past bij de grootte van je hond.

Als jij een grote hond hebt, is het vanzelfsprekend ook belangrijk dat je een onesie aanschaft waar je hond goed in past. Daarnaast is er op het internet ook nog een behoorlijk verschil in kwaliteit van onesies.

Om die reden heb ik besloten ook een Onesie voor honden top 3 te maken. Met deze top 3 ben jij in staat de perfecte onesie voor je hond aan te schaffen, zodat je eens en voor altijd afscheid kan nemen van al die hondenharen door de kamer.

Top 3 beste Onesies voor je hond

Nu je weet waarvoor een onesie handig is en waarop je moet letten bij het aanschaffen van een onesie voor je hond, wil je natuurlijk graag weten wat de beste onesies zijn die je op het internet kunt bestellen.

Zoals je van me gewend bent, schrijf ik wekelijks meerdere blogs waarin ik je kennis laat maken met de beste artikelen op het internet. Ook voor een onesie voor honden heb ik mijn best gedaan de beste producten op het internet te vinden.

Lees daarom hieronder de top 3 beste onesies voor honden. Bij het zoeken naar leuke hondenpyjama’s/onesies, kwamen we tot de conclusie dat er maar vrij weinig goede pyjama’s/onesies te koop waren.

Goldpaw Onesie Hondenpyjama – Navy

Beste onesie voor honden – De top 3 beste Onesies voor je hond

Een van de eerste onesies voor honden die we tegen kwamen is de Goldpaw Onesie hondenpyjama. Deze onesie voor honden is verkrijgbaar in veel verschillende maten.

Daarom is deze onesie eigenlijk wel geschikt voor allerlei soorten honden. Omdat deze onesie is gemaakt van fleece, biedt het voor je hond ook nog wat extra warmte.

Dat maakt deze Onesie ook uiterst geschikt voor de koude dagen. Naast deze variant (navy). Is de Hondenpyjama ook verkrijgbaar in Luipaard en Rood geruit te verkrijgen.

Voordelen:

 • Te verkrijgen in verschillende maten
 • Geschikt voor alle honden
 • Leuke opdruk

Nadelen:

 • Niet verkrijgbaar in andere kleuren

Ben je op zoek naar een leuke, maar ook warme onesie voor je hond? Dan is de Goldpaw Onesie Hondenpyjama uiterst geschikt.

Pyjama voor de hond blauw met een oranje randje

Een ander onesie voor honden is de Pyjama voor hond met blauw en oranje randje. Deze onesie dient echt meer als pyjama zorgt ervoor dat je hond het in de nacht niet koud krijgt.

De pyjama ziet er bijzonder schattig uit en is gemaakt van zachte stof. Daarnaast is de stof van deze pyjama ook dicht genoeg om hondenharen tegen te houden.

Tevens is het goed om te weten dat deze hondenpyjama in veel verschillende kleuren te verkrijgen is. Zo kun je afhankelijk van wat je zelf mooi vindt een geschikte kleur uitzoeken voor je hond.

Voordelen:

 • Ziet er schattig uit
 • Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren

Nadelen:

 • Niet geschikt voor alle honden.

Deze hondenpyjama is vooral geschikt voor de wat kleinere honden. Voor grote honden zijn deze pyjama’s/ onesies te klein.

Kerst onesie voor honden

Als laatste wil ik ook nog deze mooie kerst onesie voor honden meenemen in onze top 3. Hoewel dit een echt seizoen kledingstuk is, is het natuurlijk vooral tijdens de winterdagen ontzettend leuk om je hond deze onesie aan te trekken.

Zo kom je samen met je hond helemaal in de kerstsfeer en is het nog leuker als jij daar een foute kersttrui bij aantrekt.

Voordelen:

 • Deze onesie is bijzonder warm
 • Ziet er heel schattig uit

Nadelen:

 • Niet geschikt voor grotere honden
 • Eigenlijk alleen geschikt voor de kerstdagen.

Met deze onesie is jouw hond helemaal klaar voor de kerstdagen en is je hond direct helemaal in kerststijl gekleed. Het is nog leuker als de rest van de familie ook een foute kersttrui zou dragen om het plaatje helemaal compleet te maken.

Conclusie: Beste Onesie voor honden

Een onesie is vrijwel hetzelfde als een hondenpyjama en hetzelfde product wordt veelal onder dezelfde naam gemaakt. Als je op zoek bent naar een onesie voor je hond, kan dat verschillende redenen hebben.

Het zou kunnen dat jij je hond graag leuk wilt kleden in de winter, maar het kan ook zijn dat je een onesie speciaal aanschaft om ervoor te zorgen dat je hond niet alle wintervacht in huis achterlaat.

Waarvoor jij ook een onesie wilt aanschaffen. De bovenstaande 3 onesies voor honden zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ik raad het daarom van harte aan om een van de bovenstaande onesies aan te schaffen.

Beste onesie voor honden – De top 3 beste Onesies voor je hond

Zelf ben ik van mening dat de Goldpaw Onesie Hondenpyjama de beste onesie is voor honden, omdat deze onesie verkrijgbaar is in veel verschillende maten en ook nog eens besteld kan worden met verschillende opdrukken.

Daarnaast ben ik natuurlijk ook zeer te spreken over de andere onesies in deze top 3. Ben je er al uit welke onesie jij gaat aanschaffen voor je hond?

Als je het leuk vind om met regelmaat je hond leuk te kleden, raad ik je aan ook eens te kijken bij de kledingafdeling voor honden die bol.com heeft samengesteld.

Foto van auteur

Geschreven door Daisy

Plaats een reactie