Beste autobench top 5

Wil jij met je hond een eindje toeren of even naar de wekelijkse puppycursus? Zorg je dan wel dat je hond/puppy veilig vervoerd wordt!

Dit kan door autogordels of een autostoeltje voor je hond/puppy, maar veel beter is een autobench waardoor je hond/puppy helemaal veilig is tijdens de autorit. Wil je weten welke autobench je dan moet kiezen? Ik laat je de top 5 beste autobenches zien!

[automatic_table_of_contents][/automatic_table_of_contents]

Waarom een autobench?

Dat is een vraag die veel gesteld wordt door mensen. Waarom is het nou verstandig om wel een autobench in de auto te zetten? Ten eerste is het natuurlijk veiliger voor je huisdier.

Ten tweede is het absoluut ook veiliger voor jezelf. Waarom het ook veiliger voor uzelf is? Wat te denken bij een ongeval en al helemaal een frontale botsing met de auto in het verkeer.

De gevolgen zijn rampzalig voor je huisdier. Je huisdier zit niet vast in de gordels en zal waarschijnlijk los op de bank zitten of liggen.

Beste autobench top 5
Chill man

Dit is natuurlijk wel belangrijk om ongevallen te voorkomen!

Daarbij komt kijken dat je hond een dodelijk projectiel wordt bij een frontale botsing. Ik denk dat ik niet veel meer redenen op hoef te noemen waarom een autobench in de auto noodzakelijk is.

Al is het maar om eventjes naar het bos in de buurt te rijden om lekker een stukje te gaan wandelen met je hond. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ze zeggen ook wel eens veiligheid voor alles en dat is in dit geval ook zo.

Wat is een autobench?

Een autobench is in feite een stevige kooi die vastgezet wordt in je auto om je huisdier veilig te vervoeren. Veel spannender kunnen we het ook niet maken:)

Natuurlijk zijn er diverse soorten, het begint al met de grootte van de bench. Voor elk hondenras is er een juiste grootte om de reis zo comfortabel en veilig mogelijk te maken.

Ze worden gemaakt van verschillende materialen. Hierover later meer en uitgebreider, ook wat de top 5 van autobench.nl is!

Waarop moet je letten bij het aanschaffen van een autobench?

Hier kunnen we heel kort over zijn! Veiligheid staat voor alles. Je kunt autobenches kopen van €50 tot €500. Enkele richtlijnen zijn: Dat ronde spijlen sterker zijn dan platte! De spijlen geven stevigheid aan het frame van de bench.

Dit zorgt voor de veiligheid van uw hond, je moet er toch niet aan denken dat bij een ongeval de hond gelanceerd wordt door de auto? Zoals we al gezegd hadden, veiliger voor jezelf en je huisdier.

Onze top 5 is geselecteerd uit het assortiment van Autobench.nl.

Hier hoeft u ook niet bang te zijn om een slechte kwaliteit autobench tegen te komen. Welke keuze je ook maakt, Autobench verkoopt alleen maar top kwaliteit autobenches!  Wij laten nu de top 5 zien van Autobench.nl en waarom de autobenches in de top 5 staan.

De top 5 beste autobenches

Ik heb al verteld waarom het belangrijk is om een autobench te kopen! Nu ga ik de top 5 behandelen, hier vertel ik je meer over de top 5 beste benches.

Nr 1. Hundos Pro Aluminium Autobench M 65x80x65 cm

Deze autobench van het merk Hundos is van zeer goede kwaliteit, de bench beschikt over een handige nooduitgang mocht er een ongeval plaats vinden. Zo kun je je huisdier toch veilig bevrijden uit de autobench dankzij de nooduitgang.

Het voordeel van deze autobench is dat deze past in de meeste auto’s, waaronder ook hatchbacks zoals de Volkswagen Golf. Ook laat de Hundos Pro zich eenvoudig monteren.

Bij elke autobench die je koopt van Autobench.nl wordt een uitgebreide Nederlandtalige handleiding geleverd, zodat montage geen probleem is.

Mocht het op de een of andere manier toch niet lukken, dan beschikt Autobench over een uitstekende service om je te helpen met de montage.

De Hundos Pro Autobench wordt gemaakt in Nederland volgens de specificaties van Autobench.nl. De autobenches van Hundos zien er niet alleen geweldig uit maar zijn ook nog eens van topkwaliteit!

De Hundos Pro is gemaakt van het materiaal geanodiseerd aluminium waardoor deze onverwoestbaar is. Bij deze bench wordt ook een rubberen antislipmat bijgeleverd. Als extra veiligheid voor je huisdier is er aan de achterzijde een nooduitgang aanwezig.

Productkenmerken Hundos Pro

  • inclusief anti slipmat
  • Geanodiseerd aluminium
  • Nooduitgang/vluchtluik
  • Eenvoudige montage door Nl handleiding

In welke auto past de Hundos Pro?

Beste autobench top 5

Wil je weten welke hondenrassen er in deze autobench van Hundos Pro passen? Klik hier voor de informatie en voor de handleiding om de autobench zelf te monteren.


Nr 2. Duvo+ Autobench Large aluminium 88x63x67 cm.

Ook met deze autobench van Duvo+ kan jij je hond veilig vervoeren, de bench wordt geleverd met een antislipmat. De mat van de autobench is eenvoudig te verwijderen en schoon te maken!

De autobench van Duvo+ is gemaakt van aluminium, waardoor het extra stevig is eenmaal in elkaar gezet.

Daarbij is de prijs van deze autobench extra aantrekkelijk vergeleken met de rest van het assortiment van Autobench.nl. Deze autobench van Duvo+ is veel goedkoper!

Accessoires:

Om ervoor te zorgen dat de autobench goed blijft staan tijdens het rijden kunt u gebruik maken van straps. Deze straps zijn te gebruiken voor elk type bench van Autobench.nl. De straps zorgen dat de autobench goed vast blijft zitten in de auto!

Naast je hond veilig vervoeren wat natuurlijk het belangrijkste is van een autobench, wil je natuurlijk ook niet dat je auto beschadigd! Voor elk type auto hebben ze universele bumperbescherming.

Mocht je een oudere hond hebben of een hond die niet helemaal goed te poot is:) Hebben ze een makkelijke easy step! Dankzij de easy step kan je hond makkelijk de auto binnen wandelen.

Let op! De buitenmaten van de bench zijn:

Diepte:     91 cm
Breedte:   68 cm
Hoogte:    69 cmNr 3. Hundos Pro Aluminium Autobench Giga 80x87x65 cm

Wat Autobench.nl direct al duidelijk probeert te maken is dat de autobenches van Hundos allemaal stuk voor stuk top kwaliteit is. Deze top bench wordt ook geleverd met een rubberen antislipmat die makkelijk schoon te maken is.

Voor extra veiligheid voor je hond is er een noodluik aanwezig, zodat je je hond makkelijk kan bevrijden mocht dit nodig zijn! Bijvoorbeeld bij een verkeersongeval of als je auto te water raakt. Dan kan een noodluik de redding van je trouwe huisdier zijn.

Deze autobench van Hundos is gemaakt voor grotere honden zoals bijvoorbeeld een Duitse herder, het grote voordeel van deze autobench is dat het in vele type auto’s past!

De bench is gemaakt van geanodiseerd aluminium, waardoor deze oersterk is. Tevens beschikt de bench over sterke spijlen en een duurzame sluiting. Het geanodiseerd aluminium zorgt ook voor een krasvaste laag.


Nr 4. Hundos Pro autobench Max L


Beste autobench top 5
Hundos Pro Autobench Max L


Zoals wij al zeiden van de autobenches die wij hiervoor hebben beschreven, Autobench geeft zelf aan dat de autobenches van Hundos van topkwaliteit zijn, ook deze heeft het geanodiseerd aluminium en lichtgrijs plaatwerk waardoor de bench onverwoestbaar is en krasvast!

Het verschil met de Hundos Pro Giga is dat deze nog iets ruimer is hierdoor kun je ook extra grote honden veilig vervoeren in de auto. Het enige nadeel van deze bench is dat het niet in veel soorten auto’s past. Je hebt redelijk veel laadruimte nodig, bijvoorbeeld een stationwagen, MPV of SUV.

Maar goed, als je een grote hond bezit en je wilt je hond vervoeren in je auto, dan heb je sowieso al een grotere auto nodig.

Beste autobench top 5
Beste autobench top 5


Nr 5. Hundos Pro Autobench Kay M


In de top 5 van Autobench.nl komen veel autobenches van Hundos voor. Nummer 5 is ook een autobench van Hundos. Deze bench wordt natuurlijk zo vaak gekozen omdat ze zo veilig zijn voor je hond en van top kwaliteit zijn net als de rest van de top 5.

Dat komt door het geanodiseerd aluminium wat de bench onverwoestbaar maakt en krasvrij, echter deze bench is gemaakt voor de doorsnee hond zoals de border collie.

Deze autobench past ook in vele type auto’s, wil je precies weten in welke auto’s? Neem dan even contact op met Autobench.nl. Ze beschikken over een uitstekende klantenservice, elke bench wordt ook geleverd met een Nl handleiding.

Mocht je willen dan wordt zelfs de autobench gemonteerd in je auto door Autobench. Uiteraard beschikt deze bench ook over een noodluik voor extra veiligheid voor je hond, en natuurlijk geleverd met een rubberen antislipmat.

Conclusie

Beste autobench top 5

Waarschijnlijk hoef ik nu niet meer uit te leggen waarom je een autobench moet aanschaffen voor je hond, waarom het zo veilig is en belangrijk voor jou en je geliefde huisdier.

Zoals je zag in de top 5 van beste en veiligste autobench komt 4 keer het merk Hundos in voor, en 1 keer het merk Duvo+. De eigenaar van Autobench heeft duidelijk een voorkeur betreft veiligheid en kwaliteit van de autobench.

Oke! Ze zijn niet goedkoop, maar zoals ik erover denk is het leven van je trouwe hond kostbaar! Een autobench kan het leven van je hond redden bij een ongeval en van jezelf! Als je hond door de auto heen vliegt!

Je kan een keuze maken tussen een bench van €50 of je kiest er 1 uit de top 5 van Autobench.nl van het merk Hundos.

Als je voor het merk Hundos kiest dan maakt het eigenlijk niet zo heel veel uit welke je kiest, elk type autobench van Hundos is top kwaliteit. Alleen deze top 5 bestaat uit de meest favoriete en aangeraden door de eigenaar van Autobench.

Foto van auteur

Geschreven door Daisy

Plaats een reactie