Beste puppy natvoer – Top 3

Heb jij een puppy? Voor dit lieve jonge hondje wil je natuurlijk het beste natvoer voor je pup. Je wilt dat het hondje gaat opgroeien tot een mooie sterke volwassen hond.

Om dit te bereiken, moet je vanaf een jonge leeftijd al goed op letten wat voor soort voeding je jouw puppy geeft. Zeker in de eerste maanden is het heel belangrijk dat hij of zij de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt.

Naast droogvoer, kun je ook jouw hondje natvoer geven. Deze natte brokken leggen de basis voor een verdere gezonde groei en ontwikkeling van de hond. Er is een ruim aanbod aan natvoer.

Beste puppy natvoer - Top 3

Wat is nu het beste natvoer om aan jouw pup te geven? Het natvoer van Edgard & Cooper Eend & Kip Blik – Voor Puppy’s kwam met veel redenen op nummer 1 terecht.

Wat is het beste puppy natvoer en waarom zou je het kopen?

Puppy’s spelen het liefst de hele dag door. Lekker buiten rennen of binnen met hun baasjes spelen. Het is dus belangrijk dat jouw pup over genoeg energie beschikt.

Deze energie krijgen ze binnen door het juiste puppy voedsel te eten. Omdat honden in de groei zoveel energie nodig hebben om te kunnen spelen en te groeien, is het belangrijk dat het hondenvoedsel dat je aanschaft speciaal voor puppy’s bedoeld is.

In de eerste maanden is de juiste voeding bepalend voor de toekomst van jouw hond. Kies daarom de juiste producten. In speciale puppybrokken zitten de voedingstoffen die belangrijk zijn voor de gezondheid en groei van jouw pup.

Deze voedingstoffen dragen bij aan sterke botten, spieren en tanden. Een gezonde voeding helpt verder ook met gewrichtsproblemen en zorgt voor een glanzende mooie vacht.

De kwaliteit van het natvoer is bepalend voor de ontwikkeling van een jonge hond. Let ook goed op de hoeveelheid van het voer dat je aan de pup geeft. Je wilt tenslotte niet dat je hond ondervoed is of overgewicht krijgt.

Je kunt voor jouw hond droog- of natvoer kopen. Waar zit het verschil precies in? Wat is beter voor jouw pup? Ten eerste gaat het bij hondenvoer om de inhoud en niet om de vorm.

Zowel droog- als natvoer moeten beschikken over de juiste ingrediënten en voedingsstoffen. Het verschil zit in het vochtgehalte in de brokken. Bij natvoer ligt dit rond de 70% en bij droogvoer ligt dit rond de 10%.

Beste puppy natvoer - Top 3
Kijk mijn tanden dan, komt door goede voer:)

Voordelen van natvoer:

 • Honden geven zelf de voorkeur aan natvoer door sterke geur en smaak.
 • Er zit veel vocht in natvoer, dit zorgt dat jouw pup makkelijker gehydrateerd blijft. Voor puppies is het namelijk heel belangrijk dat ze genoeg water binnenkrijgen.
 • Voordelen voor honden met overgewicht. Het grootste probleem met honden met overgewicht is dat ze graag vaak en veel eten. Door de grote hoeveelheid vocht in natvoer, kunnen ze veel eten zonder te veel calorieën binnen te krijgen.

Puppy natvoer kopen: waar moet je opletten?

Nu je de voordelen van natvoer hebt gelezen, kun je gaan kijken welk natvoer je wilt gaan aanschaffen. Er zijn veel verschillende soorten natvoer gemaakt van verschillende soorten vlees van diverse merken.

Welk natvoer is het beste voor jouw pup? Hier zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het aanschaffen van natvoer.

Waar moet je opletten?

 • Allereerst moeten jouw puppy de brokken lekker vinden qua smaak en geur.
 • Het natvoer moet omega 3 en omega 6 bevatten.
 • Er moeten de juiste voedingsstoffen in zitten, die specifiek bedoeld zijn voor de groei en ontwikkeling van jonge honden.
 • In het natvoer moeten hoogwaardige eiwitten zitten. Dit is namelijk nodig voor een goed vertering en gezonde spijsvertering van de puppy.
 • Het belangrijkste is dat de puppy moet groeien, dus in het natvoer moet voldoende energie zitten.

De voedingstoffen die jouw pup nodig heeft zijn:

 • Koolhydraten
 • Eiwitten
 • Vetten
 • Vitamines
 • Mineralen
 • Water

Top 3 Beste puppy natvoer

Edgard & Cooper Eend & Kip Blik – Voor Puppy’s – Hondenvoer – 12 x 400 g

Beste puppy natvoer - Top 3

Het natvoer van Edgard & Cooper Eend & Kip is gemaakt met lekker vers vlees, groentes en fruit. De meeste diervoeding is bewerkt met kunstmatige stoffen en verpakt in veel plastic.

Edgard & Cooper is daar klaar mee en biedt goed eten aan dat gezond is voor het lichaam en geest. Dit graanvrije recept is gemaakt met verse eend en kip.

Het product is speciaal ontwikkeld voor groeiende pups. Dit natvoer bevat hoogwaardige eiwitten, die zorgen voor sterke spieren en een sterk immuunsysteem.

De prebiotica in de voeding zorgt voor een gezonde darmflora. De natuurlijk extracten van glucosamine en chondroïtine helpen de bouw van de gewrichten van de jonge pup.

De recepten van Edgard & Cooper bevatten een mix van verse groentes, fruit en vers vlees. Dit stomen ze tot een heerlijke maaltijd, waardoor het ook nog eens goed kan worden bewaard.

Doordat dit product geen graan bevat, is het geschikt voor puppies met darm- of maagklachten.

Het natvoer van Edgard & Cooper Eend & Kip blik is speciaal bedoeld voor puppies van 1 tot 12 maanden uit. Deze verpakking bevat 12 kleine blikjes van 400 gram.

Voordelen:

 • Graanvrij, daarom ook geschikt voor puppies met gevoelige maag of problemen met de darmen.
 • Volledig natuurlijke ingrediënten
 • Goed voor dier, mens en planeet
 • Vers vlees

Nadelen:

 • Relatief hoge prijs – gram verhouding
 • Bevat relatief weinig vlees en daardoor minder eiwitten

Royal Canin Shn Mini Puppy Pouch – Hondennatvoer – 12 x 85 g

Het natvoer van Royal Canin Shn Mini Puppy Pouch is bedoeld voor pups van kleine rassen. Tot een gewicht van 10 kilogram. De brokjes in de saus zorgen voor een gezonde goede spijsvertering van jouw jonge pup.

De voeding ondersteunt de natuurlijke afweer. Het hoge eiwitgehalte zorgt ervoor dat jouw hond genoeg energie heeft om de hele dag rond rennen en te spelen.

Het natvoer van Royal Canin Shn Mini Puppy Pouch is gemaakt voor puppies van 1 tot 12 maanden oud. Deze verpakking bevat 12 blikjes van 85 gram.

Voordelen:

 • Lekkere smaak
 • Makkelijk te mengen met droogvoer
 • Lang houdbaar
 • Gezonde spijsvertering

Nadelen:

 • Sterke geur

Renske Puppy Vers Vlees Maaltijd – Kip Lam – Hondenvoer – 16 x 100 g

Voor jouw lieve puppy wil je natuurlijk het allerbeste voedsel. Voeding van de beste kwaliteit waardoor jouw pup gezond kan groeien en ontwikkelen. De producten van Renske zijn gemaakt van verse producten.

Het hoofdingrediënt is altijd vers vlees of verse vis. Verder bevat Renske Puppy Vers Vlees Maaltijd – Kip Lam werkzame kruiden, mineralen, vitamines en sporenelementen. Renske Vers Maaltijden zijn complete maaltijden, dus alles wat jouw pup nodig heeft, zit in zo’n maaltijd.

Het natvoer van Renske Puppy Vers Vlees Maaltijd- Kip Lam is geschikt voor puppies van 1 tot 12 maanden oud. De verpakking bevat 16 blikjes van 100 gram.

Voordelen:

 • Niet zo’n sterke geur
 • Lang houdbaar
 • Geen kunstmatige stoffen
 • Licht verteerbaar
 • Makkelijke verpakking

Nadelen:

 • Sterke geur

Slotwoord

Na het lezen van dit artikel kun je nu hopelijk moeiteloos een beslissing maken voor de aanschaf van het beste natvoer voor jouw pup. Het natvoer van Edgard & Cooper Eend & Kip Blik – Voor Puppy’s kwam met veel redenen op nummer 1 terecht.

Beste puppy natvoer - Top 3

Met deze aanschaf zal jouw puppy zonder twijfel heel blij worden. En als jouw huisdier blij is, dan is het baasje ook tevreden! De producten op nummer 2 en 3 komen ook heel goed uit de test, dus ook als je deze koopt, zul je geen spijt krijgen.

Beste puppy natvoer – Top 3

Wacht niet langer en koop nu natvoer speciaal voor puppy’s. Je hebt natuurlijk het beste voor met jouw lieve puppy, dus twijfel niet langer!

Foto van auteur

Geschreven door Daisy

1 gedachte over “Beste puppy natvoer – Top 3”

Plaats een reactie