Puppy en Baasje

Het leek mij een leuk idee om een pagina te maken voor de eigenaars van een pup of een volwassen hond, bijvoorbeeld wat je puppy allemaal uitgevreten heeft of wat de pup geleerd heeft voor nieuwe kunstjes:)

Het lijkt mij hartstikke leuk om bijvoorbeeld van verschillende baasjes het verhaal te horen waarom ze een pup hebben gekocht en welke naam de pup heeft gekregen. Voor degene die op zoek zijn naar een betrouwbare hondenfokker voor een bepaald ras een goede tip achter laten waar de hondenfokker zich bevind.

Maar deze pagina is vooral bedoeld voor leuke verhalen wat je meegemaakt hebt met je puppy en wat je pup allemaal heeft uitgehaald. 

De kleine hondjes zitten natuurlijk vol met streken en je maakt de leukste dingen mee, bijvoorbeeld als ze in wat bijten wat niet mag. Ze kunnen je dan aankijken van wat? Mocht dat dan niet?

Ondeugende dingen uit halen is hartstikke leuk om te zien maar om ze dan te moeten straffen is minder leuk. Natuurlijk dit alles hoort er bij bij het opvoeden van een pup😊 

Dus daarom deze pagina gemaakt voor om dat te delen met iedereen! Natuurlijk ben ook ik ook benieuwd naar andermans verhalen.

Wie het verzonnen heeft moet dan ook eerst zijn verhaal doen:). Daarom steek ik nu van wal met mijn hond die inmiddels al 12 jaar oud is en luistert naar de naam Krummel. 

Hallo, ik ben Krummel (en nee niet gefotoschopt)

Toen wij we samen besloten om een puppy te nemen waren we al gauw eruit om een Jack Russel in ons gezin op te nemen. Toen zijn wij gaan kijken op het internet na een betrouwbare hondenfokker in de buurt. je hoort natuurlijk veel verhalen van slechte hondenfokkers waarbij de puppy zijn jeugd niet goed is begonnen helaas. 

Maar goed, wij hadden al snel een adres gevonden waarbij wij de volgende dag al konden kijken welke puppy het beste bij ons zou passen. Ik heb de voorkeur voor een puppy die niet teveel bij het nest bleef maar zelf op onderzoek ging. En dat was eigenlijk niet zo lang zoeken want er was een kleine jack Russel die direct al de wijde wereld wou bezoeken haha😊. 

De hondenfokker had de puppy al een koosnaampje gegeven. Ze zeiden tegen ons dat is nou echt een Krummel. Toen wij de pup zagen waren wij direct vertederd door dit kleine krummeltje😊. We besloten haar dan ook Krummel te noemen. Onderweg naar huis viel kruimel bij mijn vriendin op schoot in slaap en werd pas weer wakker toen wij thuis kwamen. Ja toen had Krummel al een bijnaam (Kruimel). 

Dit is onze eerste pup en we hadden een mandje gekocht voor Krummel, als ze daar in lag vond je haar haast niet meer, zo klein was ze. Nu is ze 12 jaar oud en is ze natuurlijk wel wat groter, maar ze lijkt nog een puppy qua grote haha. 

Mijn kleine Krummeltje

Als ik met Krummel aan de wandel ga vragen mensen mij nog heel vaak, hoe oud is je puppy? waarop ik dan zeg deze puppy is 12 jaar oud. Vaak krijg je dan verbaasde gezichten. Maar goed, Krummel is een lieve en speelse Jack Russell die erg geniet als je een tennisbal vast hebt of weg gooit. 

Ze gaat als een dolle hond er achter aan en als je de bal te lang vast houdt gaat ze klapper tanden haha. Gooi die bal nou eens weg, ik wacht al te lang😊.

Ja, hoe krijg ik die bal er nu af?

Als puppy heeft Krummel 1 keer mijn stoffen bank opgevreten, naja een deel ervan maar wel genoeg zodat de bank naar de stort kon. Voor de rest is het een heel lieve hond die goed met kids overweg kan en er ook graag mee speelt. Wat ze ook heel leuk vindt is graven waar ze maar kan en rondjes rennen als een bezetende. Ja, en zoals ik al eerder had beschreven, gek op een tennisbal, zo erg dat ze hem niet meer wil loslaten haha.

Wat er ook gebeurd, ik laat niet los:) (Ik grom alleen omdat ik blij ben)

Mijn dochter heeft haar kunstjes geleerd nog op een leeftijd van 10 jaar, natuurlijk zijn wij op puppycursus geweest met Krummel en heeft ze de basis dingen geleerd zoals zit, af en blijf. Maar ik stond er versteld van echt!

Mijn dochter heeft engelen geduld en was constant bezig Krummel nieuwe trucjes te leren waarop ik zij van, laat die hond toch ze is bejaard, hier heeft ze helemaal geen zin in.

Eigenwijs zoals ze is, geen idee trouwens van wie ze dat heeft:). Maar echt ik stond er versteld van. Ze zij pappa kijk eens wat Krummel voor een kunstjes kan! En ja haha, ze deed pootje geven, high five, two five geven, ja echt met beide pootjes geweldig haha. 

Wij zijn heel blij met Krummel en hopen dat ze nog lang leeft. Hiermee wil ik mijn verhaal gaan afsluiten over Krummel en hoop dat eigenaren met een pup of volwassen hond ook een klein verhaaltje neer willen zetten. 

Natuurlijk ben je niks verplicht, maar het is zo ontzettend leuk verhalen te horen over puppy’s en hun speelse gedrag. Aarzel niet! Ik wil een pup kopen, maar weet geen naam ervoor! Ik zou zeggen plaats een reactie en laat mensen je helpen met het zoeken voor een naam voor je pup. Ja sorry, ik kom zoveel leuke filmpjes tegen van krummel die ik wel moet delen.

Crazy dog

Alles is toegestaan, verhaaltjes, tips, ideeën, vragen, oplossingen, foto’s, video’s, alles wat je gelukkig maakt:). Zeg nu zelf wat is er leuker als over een puppy te praten en andermans verhalen te horen en of te zien wat hun pup allemaal uitspookt.  

Lukt er iets niet? Bijvoorbeeld een foto of video te uploaden? aarzel niet maar neem contact met mij op amk.webvilsteren@gmail.com en we lossen het samen op:). U mag mij natuurlijk ook gewoon het verhaaltje met media mailen mocht het niet lukken. Dan zet ik het op de website:).

1 thought on “Puppy en Baasje”

Leave a Comment