Franse Bulldog Geheimen Review – Is het boek de moeite waard?

Ben jij van plan om een Franse Bulldog aan te schaffen, of heb je al een Franse Bulldog en wil je zorgen dat jouw trouwe viervoeter beter naar je luistert?

Dan is het belangrijk om je hond van de nodige opvoeding te voorzien. Hier lees je mijn Franse Bulldog Geheimen Review.

Het is belangrijk om te weten hoe jij je hond het beste kunt opvoeden, waar je op moet letten tijdens de ontwikkeling van je hond, maar ook als je een bulldog gaat kopen, is het belangrijk om te weten waarop je moet letten.

Het digitale boek de Franse Bulldog geheimen geeft je inzicht in al die vragen. In deze review geef ik je uitgebreide informatie over het boek. Na het lezen van deze review weet jij precies of het boek de moeite waard is om aan te schaffen.

Wat is het Franse Bulldog geheimen e-book?

Het Franse Bulldog Geheimen e-book is een e-book waarin je vrijwel alle informatie krijgt dat je moet weten voordat je een Franse bulldog gaat aanschaffen.

Ook leer je hoe je een bulldog op de juiste manier kunt opvoeden en waarop je moet letten bij het hebben van een Franse Bulldog.

Dit e-book leert je vrijwel alles over de Franse bulldog zodat jij met een gerust hart kunt kiezen voor dit ras, of juist niet.

Wie heeft dit boek geschreven?

Ook dit e-book is weer geschreven door Blue Sky Marketing, het bedrijf achter ook de andere honden e-books die wij op onze website hebben beschreven.

Dit bedrijf heeft al meerdere honden e-books geschreven die stuk voor stuk veel waardevolle informatie bevatten.

Ook bij dit boek kwamen we er al snel achter dat voor het e-book een schuilnaam gebruikt was.

Zelf ben ik absoluut geen voorstander van mensen die zich proberen te verbergen op het internet, maar van Blue Sky Marketing weten we inmiddels dat zij goed hun best doen bij het schrijven van de e-books.

In dit geval kunnen we er dus vanuit gaan dat de schrijver betrouwbaar is en dat de informatie van dit boek ook goede informatie is.

Wat is het doel van dit boek?

De inleiding van het boek geeft direct al een goed inzicht van wat het doel van het boek is. Het boek bevat alles wat je moet weten over de training, opvoeding en verzorging van de Franse Bulldog.

Franse Bulldog Geheimen Review - Is het boek de moeite waard?
Franse Bulldog Geheimen Review – Is het boek de moeite waard?

Hieruit maak ik op dat het doel van het boek is om je te informeren over alle belangrijke zaken omtrent de Franse bulldog.

Zowel als jij van plan bent om een Franse Bulldog aan te schaffen, als wanneer je al een Franse Bulldog hebt en er meer informatie over wilt weten.

Hoe is dit boek opgebouwd?

Je leert in dit boek dus alle belangrijke informatie over de Franse Bulldog, maar waaruit bestaat dan precies het boek? Het E-book is opgebouwd in verschillende hoofdstukken:

 • Voorwoord
 • Hoofdstuk 1: De Franse Bulldog
 • Hoofdstuk 2: De Aankoop van een Franse Bulldog  
 • Hoofdstuk 3: Je Puppy mee naar huis nemen
 • Hoofdstuk 4: Opvoeding en training
 • Hoofdstuk 5: Leven met de Franse Bulldog   
 • Hoofdstuk 6: Sport en Show
 • Nawoord

Zoals we inmiddels gewend zijn van Blue Sky Marketing is ook het Golden Retriever geheimen handboek weer een zeer uitgebreid boek.

Hoofdstuk 1: De Franse Bulldog

Ben je van plan om een Franse Bulldog aan te schaffen of heb je al een Franse Bulldog in huis, maar weet je er nog niet zo veel over?

Dan is het goed om meer te weten te komen over de Franse bulldog.

In dit hoofdstuk maak je kennis met het hondenras en krijg je kennis over de geschiedenis van de Franse Bulldog het uiterlijk van het ras, maar ook meer informatie over het karakter van de hond.

Hoofdstuk 2: Aanschaffen/ kopen

Ben jij van plan om een Franse Bulldog te gaan kopen? Dan is het vooral een goed idee om dit e-book eerst te lezen. In dit boek krijg je namelijk alle belangrijke informatie die je nodig hebt bij het kopen van een Franse Bulldog.

Franse Bulldog Geheimen Review - Is het boek de moeite waard?
Franse Bulldog Geheimen Review – Is het boek de moeite waard?

Je leert in dit hoofdstuk precies wat de voor- en nadelen zijn van de Franse Bulldog, of je beter een puppy of volwassen hond kunt aanschaffen en waar je absoluut niet heen moet gaan om je puppy te kopen. Ook krijg je als laatste nog een paar goede tips voor het kiezen van een goede fokker.

Hoofdstuk 3: Je Puppy mee naar huis nemen

Heb je eindelijk jouw eigen Franse Bulldog puppy mogen ontvangen en gaat ie eindelijk mee naar huis? Dan is het wel belangrijk om de nodige voorbereidingen te treffen.

Het is namelijk belangrijk dat je huis helemaal puppy proof is voordat jij je Franse Bulldog puppy mee naar huis neemt. In dit hoofdstuk leer je precies waar je allemaal op moet letten als jij van plan bent om je puppy in huis te nemen.

Je leert over hoe je de eerste dagen met je puppy het beste doorkomt, maar vooral ook hoe jij je puppy zo snel mogelijk zindelijk maakt.

Hoofdstuk 4: Opvoeding en Training                

Bij het hebben van een hond in huis, is het natuurlijk super belangrijk dat de hond ook goed naar je luistert en dat hij niets kapot maakt in huis.

Om ervoor te zorgen dat jouw hond goed naar je luistert, is het belangrijk om regels te stellen en ervoor te zorgen dat jij jezelf opstelt als de roedel leider.

Franse Bulldog Geheimen Review - Is het boek de moeite waard?
Franse Bulldog Geheimen Review – Is het boek de moeite waard?

Je leert in dit hoofdstuk precies hoe jij je hond de baas wordt en wat je moet doen om ervoor te zorgen dat dat ook zo blijft.

Honden leven namelijk in roedels en het is voor honden normaal om de roedelleider vaker uit te dagen om de “ macht “ over te nemen. Na het lezen van dit hoofdstuk weet jij zeker dat jij de baas blijft in huis en niet je hond. Wat ook heel interessant is aan dit hoofdstuk is het stukje gehoorzaamheidstraining.

Hiermee leer je precies hoe jij ervoor kunt zorgen dat je hond komt als jij je hond roept en leer je over hoe lichaamstaal belangrijker is dan het gebruiken van je stem, dit doen veel hondeneigenaren verkeerd.

Hoofdstuk 5: Leven met de Franse Bulldog

Een Franse Bulldog blijft jaren bij je. Het is voor je hond belangrijk om dagelijkse routines te hebben. Een hond houd namelijk van structuur en zekerheden.

Dit doe je bijvoorbeeld door je hond op vaste tijden uit te laten. Ook is het belangrijk om op vaste tijden eten te geven. Daarnaast moet het duidelijk te zijn in wat wel en niet mag.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat je Franse Bulldog de nodige beweging nodig heeft. Ook is het geven van de juiste voeding erg belangrijk voor de gezondheid van je Franse Bulldog.

Het is ook goed om te weten dat het natuurlijk fijn is als je Franse Bulldog lang gezond blijft. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat een Franse Bulldog ziek wordt. Het is dan aan jou de taak om voor de hond te blijven zorgen.

In dit hoofdstuk krijg je informatie over hoe het leven met een Franse Bulldog is en wat je allemaal kunt verwachten.

Hoofdstuk 6: Sport en Show

Franse Bulldog Geheimen Review - Is het boek de moeite waard?
Kijk dan, Goed heh:)

Wist je dat de Franse Bulldog met regelmaat gebruikt wordt voor sport en Show? Hoewel je het niet verwacht van deze relatief kleine hond, is het echt waar.

Een van de sporten die vaak met een Franse Bulldog beoefend wordt is behendigheidstraining. Daarnaast worden Franse Bulldogs ook voor de sport Flyball regelmatig gebruikt.

Als je van plan bent om met je hond een hondensport te gaan uitoefenen, is het zeker een aanrader om dit hoofdstuk van het e-book te lezen.

Heeft dit boek mij verder geholpen?

Zelf heb ik een grote interesse voor verschillende hondenrassen en vind ik het leuk om nieuwe dingen te leren over hondenrassen waarvan ik nog niet zo veel weet.

Ik was verrast over de vele informatie in dit boek over de Franse Bulldog. Dit boek heeft me vrijwel alle informatie bijgebracht over de Franse bulldog waarvan ik nog niets wist.

Als ik nu een Franse Buldog zou willen kopen, kon ik dankzij dit e-book een goede beslissing maken.

Ook zou ik precies weten wat ik moest doen om de hond een zo goed mogelijk leven te geven.

Wat vinden andere lezers van dit boek?

Hoewel ik natuurlijk graag mijn mening met je deel, is het natuurlijk ook belangrijk om te weten wat andere mensen over het e-book te vertellen hebben.

Daarom ben ik op het internet op zoek gegaan naar een aantal recensies van andere mensen.

Wat me direct opviel is dat vrijwel alle mensen enthousiast zijn over de inhoud van het boek en dat het ze allemaal heeft geholpen een goede beslissing te kunnen nemen bij het aanschaffen van een Franse Bulldog.

Zoals ik zelf ook al aangaf, bevat het boek vooral veel waarde.

Krijg je nog extra bonussen bij dit boek?

Bij vrijwel alle boeken die Blue Sky Marketing uitbrengt kun je erop rekenen dat je een aantal bonussen krijgt. Dit is standaard als je besluit het Franse Bulldog geheimen E-book aan te schaffen.

 • Bonus 1: Baas over je eigen Franse Bulldog
 • Bonus 2: Simpele geheimen om je hond te laten komen op commando
 • Bonus 3: Succesvolle tips voor de training en verzorging van je puppy
 • Bonus 4: Hondentraining geheimen
 • Bonus 5: 101 manieren om snel het gedrag van je Franse Bulldog te veranderen.  

Alleen het Franse Bulldog Geheimen boek is al heel waardevol. Dan is het natuurlijk alleen maar mooi mee genomen dat je heel veel extra’s krijgt bij je aankoop.

Van alle bonussen die je meegeleverd krijgt, vond ik Bonus 2 het meeste waardevol. Het valt namelijk niet mee om je hond te leren luisteren op commando.

Dit e-book heeft me geholpen door me een aantal goede inzichten te geven.

Wat kost dit boek?

Ben je van plan om het Franse Bulldog Geheimen e-book aan te schaffen? Dan is het natuurlijk belangrijk om te weten wat je ervoor moet betalen.

Hoewel het e-book heel veel waarde geeft, is de prijs gek genoeg helemaal niet zo hoog. Voor het e-book inclusief alle benoemde bonussen betaal je een bedrag van slechts €37,-.

Kan ik dit boek aanraden?

Ik ben alweer aan het einde gekomen van deze uitgebreide review over het Franse Bulldog Geheimen e-book. Je hebt vast al wel een beetje kunnen lezen dat ik wederom razend enthousiast ben over dit boek.

Echt alle informatie die je je maar kunt bedenken, kun je vinden in dit e-book.

Franse Bulldog Geheimen Review - Is het boek de moeite waard?

Het maakt daarbij niet uit of je van plan bent om een Franse Bulldog aan te schaffen of dat je al een Franse Bulldog hebt.

Het allermooiste aan dit boek vind ik nog dat je bijna stap voor stap begeleiding krijgt in het kopen van je eigen Franse Bulldog.

Dat is in mijn ogen heel belangrijk. Veel mensen weten namelijk niet waaraan ze beginnen als ze besluiten een Franse Bulldog aan te schaffen. Ze komen dan later voor vragen te staan.

Ook komt het wel eens voor dat baasjes spijt van hun beslissing krijgen om een hond in huis te nemen.

Ook krijgen sommige baasjes het niet voor elkaar om ervoor te zorgen dat de hond naar ze gaat luisteren, maar al deze problemen zijn met dit boek verleden tijd.

Ga je binnenkort een Franse Bulldog aanschaffen of wil je graag dat je hond beter naar je luistert? Dan raad ik je absoluut aan om dit e-book en alle bonussen aan te schaffen. Het maakt het allemaal een stuk makkelijker voor je.

Foto van auteur

Geschreven door Daisy

Daisy is van jongs af aan al dol op honden. Op Puppytrainen.nl deelt ze al haar kennis, tips en ervaringen zodat jij met vertrouwen jouw pup kunt opvoeden tot je beste maatje.

Plaats een reactie