Duitse Herder Handboek – is dit boek echt zo slecht?

Ben jij van plan om een jonge Duitse Herder in huis te gaan nemen? Of verwacht jij binnenkort al de komst van jouw Duitse Herder pup? In beide gevallen is het onwijs belangrijk om je goed in dit hondenras te verdiepen. Eén van de mogelijkheden die je hiervoor hebt, is om het Duitse Herder Handboek te kopen.

Is de aanschaf van dit boek aan te raden? Het antwoord op díe vraag ga je in deze Duitse Herder Handboek review vinden. We bespreken in deze review onder meer wie de auteur is, wat in het boek zoal beschreven wordt en wat je voor dit boek moet betalen.

Op dit moment kunnen wij alvast één ding verklappen: dit is één van de beste boeken waarin de Duitse Herder centraal staat. Wil je graag meer weten? Neem deze Duitse Herder Handboek review op je gemakje door en laat je verrassen!

Wat is het Duitse Herder Handboek precies?

In dit volledige boek staat maar één ding centraal; de Duitse Herder. Deze prachtige hondensoort is in ons land vrij populair, maar kent ook zeker zijn aandachtspunten. Wat deze aandachtspunten precies zijn, ga je in het Duitse Herder Handboek lezen.

Dit betreft overigens een e-book. Dit betekent dat je het boek in de vorm van een pdf bestand in jouw mailbox geleverd krijgt. Je hoeft dus niet te verwachten dat je dit boek als een fysiek boek thuis geleverd krijgt. Juist doordat het een e-book betreft, kun je het boek wel altijd op een aangename manier lezen. Je hebt hier immers alleen een e-reader, smartphone of tablet voor nodig.

In totaal telt dit boek 113 pagina’s. Is het daarmee een uitgebreid boek? Qua paginahoeveelheid misschien niet, maar wel als je beseft dat in dit boek slechts één hondenras besproken wordt. Aan de hand van dat gegeven kunnen we stellen dat dit boek inderdaad behoorlijk uitgebreid is.

Het mag duidelijk zijn: het Duitse Herder Handboek is een interessant boek. Of dit boek ook daadwerkelijk de moeite waard is, ga je lezen in deze Duitse Herder Handboek review. Overigens hebben wij deze review geschreven op basis van onze eigen bevindingen. Wij hebben dit boek zelf mogen/kunnen lezen, waardoor wij als geen ander weten wat dit boek te bieden heeft. Je kunt deze Duitse Herder Handboek review dan ook als een onafhankelijke, kritische en eerlijke review zien.

Wie heeft dit boek geschreven?

Toen wij voor het eerst met dit boek in contact kwamen, werden wij direct nieuwsgierig. Niet alleen naar de inhoud van het boek, maar ook naar de schrijver. Want; wie verzint nou om een compleet boek over de Duitse Herder te schrijven? En wat zijn voor de auteur de beweegredenen geweest om dit boek te schrijven? Dat zijn de twee vragen die wij onszelf ook gesteld hebben.

Uiteindelijk zijn wij op zoek gegaan naar de auteur van het boek. Op de voorpagina van het boek kwamen wij de auteur al snel tegen: Guus Jansen. Dat is een vrij normale naam, maar toch constateerden wij iets opvallends. Over Guus Jansen konden wij namelijk niks op het internet vinden.

Het enige wat wij konden vinden, was een zogeheten stock photo. Dat is een foto van een ander persoon die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Eén van die foto’s was gebruikt om aan te tonen dat dit ‘Guus Jansen’ zou zijn.

Al snel kwamen wij tot de conclusie: Guus Jansen is een fictief persoon. Die conclusie wisten wij te onderschrijven nadat wij extra onderzoek hadden gedaan. We kwamen toen namelijk uit op de naam van het bedrijf Blue Sky Marketing. Dit bedrijf heeft meerdere hondenboeken uitgebracht; opvallend hierbij is dat alle auteurs van deze boeken fictieve Nederlandse namen hebben.

We kunnen het volgende stellen: dit boek is geschreven door Blue Sky Marketing. Maar, wat is Blue Sky Marketing nou precies? En wie zijn de eigenaren van dit bedrijf? Dit is voor ons tot op de dag van vandaag niet duidelijk.

Is de auteur te vertrouwen?

Het verhaal van ‘Guus Jansen’ vinden wij zelf een beetje bijzonder. Waarom zou je als bedrijf zijnde fictieve namen verzinnen? Het zou toch veel meer vertrouwen uitstralen als je gewoon jouw eigen naam zou gebruiken? Dat lijkt ons in ieder geval wel zo, maar Blue Sky Marketing denkt daar blijkbaar anders over.

Wij hebben echter wel nader onderzoek gedaan naar dit bedrijf. Op basis van dat onderzoek kunnen wij twee dingen concluderen:

 • Het bedrijf Blue Sky Marketing staat netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Bij deze Kamer van Koophandel zijn ook geen verhalen bekend over bijvoorbeeld misstanden
 • Op het internet vind je geen negatieve beoordelingen over Blue Sky Marketing. Ook dit is wat ons betreft prettig.

Al met al kunnen we concluderen dat Blue Sky Marketing te vertrouwen is. Wel blijven wij het vreemd vinden dat dit bedrijf fictieve namen gebruikt. Dit doet het bedrijf overigens niet alleen voor het Duitse Herder Handboek, maar ook voor boeken over de labrador en de jack russel.

Voor wie is dit boek geschikt?

In onze ogen is dit boek voor relatief veel mensen geschikt. Dit komt onder meer doordat de Duitse Herder een vrij populaire hondensoort is. Met name in de plattelandsgebieden vind je de nodige Duitse Herders. Deze herders zijn loyaal, maar hebben daarvoor wel een goede opvoeding nodig.

Om die opvoeding te geven, is het zaak dat je de nodige kennis op gaat doen. Dat is dus mogelijk met het Duitse Herder Handboek. Ben je dus van plan om binnenkort een Duitse Herder pup in huis te gaan halen? Dan is dit boek geschikt voor je. Ben je van plan om binnenkort een oudere Duitse Herder in huis te gaan halen? Ook dan is dit boek geschikt voor je; in dit boek vind je namelijk veel informatie over dit hondenras.

Heb jij eventuele interesse om een Duitse Herder in huis te nemen? Zit je echter ook nog over andere hondenrassen te twijfelen? Dan doe je er verstandig aan om dit Duitse Herder Handboek te lezen. Aan de hand van de informatie uit dit boek kun je voor jezelf de juiste keuze gaan maken.

Ben jij gewoonweg geïnteresseerd in dit prachtige hondenras? Dan is het Duitse Herder Handboek ook interessant voor je. Door dit boek op je gemakje door te nemen, kun je gewoonweg veel kennis op doen. Wat je vervolgens met deze kennis gaat doen, is aan jou. Wat ons betreft is het Duitse Herder Handboek in ieder geval voor veel mensen interessant/geschikt!

Wat is het doel van Duitse Herder Handboek?

Zo, je weet nu precies wie dit boek geschreven heeft. Ook weet je voor welke mensen dit boek zoal geschikt is. Het is nu de hoogste tijd om te kijken naar het doel van dit boek. Want; waarom heeft het bedrijf Blue Sky Marketing het Duitse Herder Handboek geschreven?

Het doel was om mensen zo uitgebreid mogelijk te informeren. Je kunt via het internet op zoek naar veel informatie gaan, maar die informatie is allemaal gesplinterd. Op website A lees je het ene, terwijl je vervolgens op website B het andere leest. Om dit makkelijker voor je te maken, heeft Blue Sky Marketing besloten om alle informatie te bundelen. Het doel is dan ook om de informatie over de Duitse Herder op deze manier aan jou over te dragen.

Sterker nog: het doel is om jou zó uitgebreid mogelijk te informeren. Zoals je verderop in deze Duitse Herder Handboek review nog gaat lezen, is het boek daarom bijzonder uitgebreid.

Hoe is het Duitse Herder Handboek opgebouwd?

Wat denk jij vooralsnog van het Duitse Herder Handboek? Vind je het principe van dit boek wel interessant? En heb je mogelijke interesse om dit boek aan te schaffen? Dan is het goed om te weten dat dit boek behoorlijk uitgebreid opgebouwd is. Over de opbouw van dit boek vertellen we je hieronder graag iets meer.

Allereerst kunnen wij je het volgende aangeven: over de inhoud van dit boek zijn wij echt te spreken. De inhoud is niet alleen uitgebreid, maar is ook van een dusdanig hoog niveau. Een dusdanig hoog niveau waardoor je eigenlijk alles direct voor waarheid aan kunt nemen. Dit heeft het team van Blue Sky Marketing goed voor elkaar.

Ten tweede zijn we te spreken over de opbouw. De opbouw is niet alleen uitgebreid, maar is ook behoorlijk logisch te noemen. Om je hier een indruk van te geven, hebben wij de verschillende modules voor je op een rijtje gezet:

 • Hoofdstuk 1: Inleiding
 • Hoofdstuk 2: De geschiedenis van de Duitse Herdershond
 • Hoofdstuk 3: Op zoek naar jouw ideale Duitse Herdershond
 • Hoofdstuk 4: Een Duitse Herdershond als herplaatser
 • Hoofdstuk 5: De voeding van je Duitse Herdershond
 • Hoofdstuk 6: Een veilig thuis voor je Duitse Herdershond
 • Hoofdstuk 7: Jouw Duitse Herdershond trainen
 • Hoofdstuk 8: De verzorging van je Duitse Herdershond
 • Hoofdstuk 9: De meest voorkomende gezondheidsproblemen bij de Duitse Herdershond en hoe je ze kunt voorkomen

Zoals je kunt zien, worden allerlei essentiële onderwerpen in dit boek besproken. Het begint eigenlijk bij belangrijke achtergrondinformatie, waarna de informatie verder en verder de diepte in gaat. Daarbij is het ook super dat veel modules echt uitgebreid opgebouwd zijn. Dat zie je bijvoorbeeld aan module 8 ‘De verzorging van je Duitse Herdershond’. Deze module bestaat namelijk uit de volgende onderwerpen:

 • De verzorging van je Duitse Herdershond
  • Borstelen en kammen
  • Praktisch aan de slag
  • Verharen
  • Je Duitse Herdershond wassen
  • Alternatieven voor een wasbeurt
 • Tandverzorging
 • Nagelverzorging
 • Verzorging van de oren

Dat is vrij uitgebreid, niet waar? Al met al zijn wij echt te spreken over de opbouw en inhoud van het boek.

Wel zetten wij onze vraagtekens bij de lay-out van het boek. De lay-out van het boek is namelijk slordig, oogt ietwat amateuristisch en sluit eigenlijk niet bij de inhoud aan. Opvallend genoeg heeft Blue Sky Marketing bij alle andere boeken ook voor deze lay-out en opmaak gekozen. Het is dus een kwestie van kopiëren en plakken geweest; dit had in onze ogen een stuk beter gekund.

Krijg je bonussen meegeleverd bij het Duitse Herder Handboek?

Wat vind jij van de opbouw van het boek? Ben je – net zoals wij – erg te spreken over bijvoorbeeld de modules? Dat kunnen we ons maar al te goed voorstellen. Zoals je in deze Duitse Herder Handboek review hebt kunnen lezen, zijn wij behoorlijke enthousiast over dit boek.

Dit is echter niet alleen aan dit boek te danken. Nee, het is ook te danken aan de vele bonussen die je meegeleverd krijgt. Zodra je dit boek online koopt, krijg je direct de volgende bonussen meegeleverd:

 • E-book ‘De perfecte Duitse Herder’; een boek waarmee je het probleemgedrag van je Duitse Herder op kunt lossen.
 • E-book ‘Je Duitse Herder laten komen op Commando’; een boek waardoor je je Duitse Herder perfect los kunt laten lopen.
 • E-book ‘Honden Training Geheimen’; een uitgebreid boek met de beste geheimen van professionele hondentrainers.
 • E-book ‘Tips voor de verzorging en training van je puppy’; een handig boek met daarin handige tips en onmisbare informatie over puppy’s.
 • Levenslange updates tot dit boek; mocht het Duitse Herder Handboek een update krijgen, blijf jij gewoon toegang houden tot dit boek.

Wat onze mening over deze bonussen is? Nou, over de kwantiteit van de bonussen zijn wij absoluut te spreken. Zo is het interessant dat je maar liefst 5 bonussen meegeleverd krijgt. De nodige bonussen passen bovendien perfect bij de inhoud van het Duitse Herder Handboek zelf.

Wel zetten wij onze vraagtekens bij enkele bonussen. De ervaring leert namelijk dat je deze bonussen óók bij andere boeken van Blue Sky Marketing geleverd krijgt. Het enige verschil is de foto aan de voorzijde; die wordt per hondenras aangepast door Blue Sky Marketing. Ook op dit gebied lijkt Blue Sky Marketing het zich er iets (te) makkelijk van af te maken. Een spijtige zaak.

Wat vinden andere lezers van het boek?

Door de jaren heen is het Duitse Herder Handboek behoorlijk populair geworden. Dit is te danken aan de populariteit van dit hondenras, maar ook aan de inhoud van dit boek. Zoals je in deze Duitse Herder Handboek review hebt kunnen lezen, is de inhoud immers dik in orde.

Maar, denken andere lezers daar ook zo over? Of zijn wij eigenlijk als enige te spreken over dit handboek over de Duitse Herder? Wij zijn op onderzoek uitgegaan! Via het internet zijn wij namelijk op zoek gegaan naar beoordelingen over het Duitse Herder Handboek. Al snel bleek dat de meeste kopers (erg) tevreden zijn met dit boek.

Deze tevredenheid uit zich onder meer in onderstaande beoordeling:

Duitse Herder Handboek - is dit boek echt zo slecht?
Bron afbeelding Duitseherderinfo.nl

In onze ogen is deze beoordeling ook typerend voor dit boek. Als je het boek eenmaal aan het lezen bent, wil je namelijk direct alles weten over de Duitse Herder. Het gevolg laat zich al snel raden: je leest het boek in één klap uit.

Via Google kun je overigens nog veel meer beoordelingen over het Duitse Herder Handboek vinden. Het is ons in ieder geval duidelijk dat veel kopers tevreden zijn met dit boek. Dit doet ons persoonlijk goed; wij zijn zeker niet de enige die onder de indruk zijn van het Duitse Herder Handboek.

Wat moet je voor het Duitse Herder Handboek betalen?

Ben je door deze Duitse Herder Handboek review overtuigd geraakt? Wil je zelf ook graag zo snel mogelijk dit handboek aan gaan schaffen? Dat is iets wat wij ons maar al te goed voor kunnen stellen. Zoals je meerdere keren in deze Duitse Herder Handboek review hebt kunnen lezen, zijn wij immers te spreken over dit boek.

Zijn wij ook te spreken over het prijskaartje van dit boek? Nou, daar komt het wel op neer ja. Voor dit boek betaal je namelijk eenmalig 37 euro. Voor dit bedrag krijg je niet alleen toegang tot het boek zelf, maar ook tot alle bijbehorende bonussen.

Een compleet overzicht daarvan vind je in onderstaande tabel:

Zoals je kunt zien, krijg je een behoorlijke korting. Mocht je direct het boek via deze link aanschaffen, ben je ook daadwerkelijk van deze korting verzekerd. Over het prijskaartje van 37 euro zijn wij sowieso te spreken. Het boek is van een hoog niveau, leest lekker weg en is ook lekker uitgebreid opgesteld. Wat wens je nog meer?

Duitse Herder Handboek - is dit boek echt zo slecht?

14 dagen garantie

Wil je toch nog afzien van de koop van dit boek? Dat is mogelijk. Blue Sky Marketing houdt zich namelijk aan de wettelijke periode van 14 dagen. Door binnen 14 dagen met Blue Sky Marketing contact op te nemen, kun je het complete aankoopbedrag retour vragen.

Wat zijn de voor- en nadelen van het Duitse Herder Handboek?

Langzaamaan komen we bij het einde van deze Duitse Herder Handboek review. Voordat we de review daadwerkelijk af gaan sluiten, kijken we eerst nog naar de voor- en nadelen van dit boek. We starten hierbij met de voordelen:

De voordelen van het Duitse Herder Handboek:

 • Het boek is bijzonder uitgebreid; in eerste instantie klinkt 113 pagina’s niet al te veel, maar het gekozen lettertype is vrij klein. Daarnaast is het een prestatie om over één hondenras maar liefst 113 pagina’s te schrijven. Al met al kunnen we concluderen dat het boek lekker uitgebreid is.
 • Het boek is qua inhoud van een hoog niveau; wil je alles te weten komen over de Duitse Herder? Dan is het Duitse Herder Handboek sowieso voor je geschikt. Dit boek is namelijk niet alleen uitgebreid, maar ook van een ongekend hoog niveau.
 • Door experts geschreven: we durven ook wel te stellen dat dit boek door experts geschreven is. Wie deze experts zijn, durven wij echter niet aan te geven. Wij denken echter wel aan alles te merken dat de schrijver kennis van zaken heeft.
 • Je krijgt veel bonussen meegeleverd: zoals je in deze Duitse Herder Handboek review hebt kunnen lezen, krijg je ook veel bonussen meegeleverd. Over de meeste van deze bonussen zijn wij erg enthousiast.
 • Het boek is betaalbaar: tot slot zijn wij van mening dat het prijskaartje van 37 euro marktconform is. Voor nog geen 4 tientjes kun je je in ieder geval verdiepen in dit prachtige hondenras. Hier ga je overigens de rest van je leven profijt van hebben, aangezien je je Duitse Herder perfect op kunt gaan voeden.

De nadelen van het Duitse Herder Handboek:

 • Auteur straalt weinig vertrouwen uit: het is voor ons volstrekt onduidelijk waarom Blue Sky Marketing de naam ‘Guus Jansen’ verzonnen heeft. In onze ogen roept dit alleen maar een gevoel van wantrouwen op.
 • De lay-out laat aan de wensen over: ook vinden wij de lay-out van dit boek echt van een (te) laag niveau. Het boek ziet er niet sprekend uit, terwijl het lettertype ook niet ideaal is. Op dit gebied kan Blue Sky Marketing echt nog flinke stappen maken.

Het mag duidelijk zijn: dit boek brengt méér voordelen dan nadelen met zich mee. Vanwege alle voordelen zijn wij ook zo te spreken over dit boek!

Kunnen wij het Duitse Herder Handboek aanraden?
Ja, wij kunnen dit boek zonder enige twijfel aanraden. Het boek is uitgebreid, is van een hoog niveau en leest lekker weg. Ook vinden wij de bonussen en het prijskaartje echt super. Voor nog geen 4 tientjes ben jij al de trotse eigenaar van dit boek, waarna je de benodigde informatie op kunt gaan doen. Informatie waar jij en jouw Duitse Herder veel profijt van gaan hebben.

Wil je het Duitse Herder Handboek direct bestellen? Doe dit via deze link en ontvang het boek direct in jouw mailbox!

Duitse herder handboek
Wordt het boek naar huis opgestuurd?

Nee, het betreft een e-book. Dit betekent dat je het boek via de mailbox aangeleverd krijgt.

Kun je het boek retourneren?

Binnen een periode van 14 dagen kun je een terugbetaling bij Blue Sky Marketing aanvragen. Het advies is om hiervoor even een mailtje naar dit bedrijf te sturen.

Worden in dit boek ook nog andere hondenrassen besproken?

Nee, de focus ligt echt op de Duitse Herder. Her en der wordt wel de vergelijking met andere herders gemaakt. Feit is echter dat in dit boek álles om de Duitse Herder draait.

Wat kost dit boek?

Voor het Duitse Herder Handboek betaal je een bedrag van slechts 37 euro. Eenmalig. En daarvoor krijg je ook nog eens alle bonussen meegeleverd. Bestel het Duitse Herder Handboek direct hier!

Foto van auteur

Geschreven door Daisy

Daisy is van jongs af aan al dol op honden. Op Puppytrainen.nl deelt ze al haar kennis, tips en ervaringen zodat jij met vertrouwen jouw pup kunt opvoeden tot je beste maatje.

Plaats een reactie