4x De Beste Puppyren Getest & Beoordeeld [2022]

Toen ik mijn pup kreeg kocht ik meteen een bench. Mijn pup kon zo veiliger alleen zijn. Nou niet dus. Mijn pup jankte veel en werd er onrustig van. De bench werd al snel te klein en mijn pup wou in de mand. Geen ideale oplossing, want mijn pup haalde continu kattenkwaad uit. Ik had totaal geen rust.

Mijn beste vriendin kreeg ook een pup en kocht een puppyren. Haar pup had alle ruimte en kon gewoon rondlopen. Zij had bij mij gezien hoe weinig ruimte mijn pup in de bench had.

Via, via hoorde zij over een puppyren. Ze hoorde dat een pup in een puppyren meer vrijheid heeft. Dit gaf haar de doorslag. Zodoende schafte zij een puppyren aan.

Als ik had geweten dat een puppyren bestond had ik er meteen een gekocht. Omdat ik mensen zoals jij graag goed voorlicht schrijf ik dit artikel.

Hopelijk schaf jij nu wel een puppyren aan, want geloof mij het is ideaal.In een puppyren kan jouw pup lekker vrij spelen. Rondneuzen doen ze graag, met een puppyren is dit mogelijk. Een pup haalt graag kattenkwaad uit.

Dit kost jou veel aandacht en tijd. Door je pup in een puppyren te laten spelen heb je er minder omkijken naar. Ideaal; want zo hebben jij en je pup beiden meer vrijheid.

Een pup heeft rust nodig, want door rust groeit hij gezond op. Eigenlijk; net als bij een baby, die moet ook genoeg slapen. Om ervoor te zorgen dat je pup genoeg rust krijgt, maar kan bewegen wanneer hij of zij dat wil, schaf je een puppyren aan.

Op deze manier kan je pup genoeg bewegen en jij kan makkelijker van huis. Dit voorkomt probleemgedrag en jij hoeft minder aandacht aan probleemgedrag te besteden.

Rust voor beiden.Ik wil natuurlijk dat jij een goede ren aanschaft voor je pup, daarom vertel ik je in dit artikel wat de beste puppyren is en waar je op moet letten als je een puppyren koopt.

PuppyTrainen heeft de Tectake 8-hoekige als beste puppyren gekozen.

beste puppy ren

Waarom een puppyren aanschaffen voor je pup?

Ik heb je al heel kort vertelt waarom een puppyren ideaal is. Ik zal je nu de voordelen van een puppyren vertellen ten opzichte van een bench. Zo hoop ik dat jij niet dezelfde vergissing maakt als ik. Je pup is enthousiast en wil de wereld ontdekken.

Geen wonder dat je pup dan rare fratsen uit gaat halen. Dit is niet altijd- en overal gewenst. Dit schets ik in de volgende situatie:

Het kan natuurlijk zijn dat je jouw pup meeneemt naar familie. Daar wil je pup spelen, maar je pup gaat overal een knagen en graaft de planten uit de tuin. 

Een opvouwbare puppyren biedt in dit soort situaties een uitkomst. Je zet je puppy in de puppyren en je pup kan ongestoord rondrennen en spelen.

Nog steeds kan je pup van alles ontdekken, toch heb jij nu even de rust. Een goede argument dus om te kijken naar een opvouwbare puppyren.

Jouw pup is net als een kind. Je hebt er de verantwoordelijkheid voor en je moet deze opvoeden. Je kind zet je soms ook even in de box.

Het is een rustmoment en ontlast je pup van prikkels. Een bench heeft weinig ruimte en biedt meer onrust. In een ren kan je pup even op adem komen. Ideaal vind ik.

Je pup wilt leren en ontdekken. Ook moet je pup zijn energie kwijt. Je wilt geen gestreste hond. Een puppyren biedt jouw pup de mogelijkheid om te leren- en ontdekken zonder dat hij in de wegloopt. Je pup kan zijn energie goed kwijt. Reden genoeg dus om een puppyren aan te schaffen.

Waar moet je opletten als je een puppyren aanschaft?

Bij aanschaf van een puppyren moet je eerst letten op de grote van je pup. Past je pup wel in de ren? Wordt de ren niet snel te klein? Koop een puppyren waar je pup goed inpast en niet te snel te groot voor wordt.

Je pup moet zich niet kunnen bezeren. Indien je een puppyren wilt kopen is het belangrijk dat je kijkt naar het materiaal. Is de puppyren stevig?

Zijn er geen scherpe randen? Kan je pup zich niet bezeren? Kun je deze vragen allemaal beantwoorden? Dan weet je of de puppyren geschikt is.

Ook puppy’s bijten overal aan. Net als dat een baby snel dingen in zijn mond stopt bijt je pup overal aan. Je wilt natuurlijk niet dat je puppy aan de ren bijt en iets in zijn maag krijgt.

Let daarom goed op dat de puppyren niet over (losse) onderdelen beschikt die je pup snel los krijgt. Je wilt de puppyren natuurlijk ook eens verplaatsen. Of je wilt hem buiten neer zetten. Kijk daarom goed of de ren daar geschikt voor is.

Beste puppyren: Dit zijn de vier beste puppyrennen

Nu je weet waar je op moet letten kun je kijken naar de beste puppyren voor je pup. Er zijn zoveel rennen voor puppy’s te koop. Dit maakt het lastig om de juiste keuze te maken.

Wat is nou de beste puppyren? Hieronder heb ik een aantal rennen voor je pup omschreven. Op deze manier is het makkelijker om een keuze te maken.

Ik heb gekeken naar de diversiteit en elke puppyren heb ik zorgvuldig uitgezocht. Lees snel verder en vind de ideale ren voor je pup.

Tectake 8-hoekige puppyren

Dit is een uiterst stabiele puppyren waarin jouw pup lekker rond kan rennen. Een pup heeft liefde nodig, maar soms ook rust. Deze puppyren is makkelijk op te zetten en biedt jouw pup alle ruimte om te ontdekken en te spelen.

Zo hoef je niet 24/7 in de buurt te zijn. Het mooie aan deze puppyren is de constructie. Hij is achthoekig, waardoor hij makkelijk te plaatsen is. Alle elementen zijn verbonden door middel van kogelpennen. Deze kun je naar wens ordenen.

De hamerslag lak waarmee de puppyren is behandeld zorgt ervoor dat deze ook geschikt is voor buiten en beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Let er wel op dat je deze puppyren niet in de regen plaatst.

Voordelen:

 • Stabiele en robuuste ren
 • Eenvoudig op te bouwen door middel van praktische slagverbindingen
 • Deur met dubbele vergrendeling
 • Diverse bouwvormen mogelijk (achthoek, rechthoek, vierkant)

Nadelen:

 • De puppyren kan niet in de regen worden geplaatst
beste puppy ren

Meisterpet Opvouwbare puppyren

Ga jij op reis? Neem dan deze opvouwbare puppyren mee. De bijgeleverde draagtas maakt het mogelijk om de ren overal mee naartoe te nemen. Deze puppyren is geschikt voor buiten en binnen. Ondanks dat hij licht van gewicht is, is de stabiliteit van deze ren niet verminderd dankzij het metalen geraamte.

Voordelen:

 • Verankert dankzij haringen
 • Bodem is makkelijk te reinigen
 • Opvouwbaar
 • Snel op te bouwen dankzij pop-up systeem

Nadelen:

 • Lastig op te vouwen door pop-up systeem. Je moet dit even door hebben.
 • Niet geschikt voor grote honden.

Topmast Heavy Duty Puppyren 4 delig

De Topmast Heavy Duty Puppyren bestaat uit 4 delen, is robuust, en makkelijk op te zetten. Is hij te klein? Geen nood; je kunt dezelfde ren kopen en deze beiden aan elkaar zetten.

Door de hoogwaardige afwerking en de afgeronde kanten is het risico op verwondingen minimaal. De afmetingen van de ren zijn 80 cm x 80 cm en hij is gemaakt van metaal.

Ik vind het een top ren en hij komt stevig over. Mijn vriendin heeft destijds deze voor haar pup gekocht en is er altijd zeer tevreden over geweest.

Voordelen:

 • Stevig en robuust
 • Makkelijk in elkaar te zetten

Nadelen:

 • Zwaar
 • Te klein voor een pup van een groot ras

Adori Puppyren

Deze puppyren is speciaal ontwikkeld voor pups van grotere rassen. Ook deze pups hebben een veilige plek nodig. Met deze puppyren biedt je een pup van een groter ras een volwaardige speelplek.

De puppyren bestaat uit 8 delen en is makkelijk om in elkaar te zetten. De puppyren is verkrijgbaar in de volgende maten: 61 x 61 cm en 61 x 76 cm. Jouw pup zal in deze puppyren alle ruimte vinden om te spelen.

Er zit een deur in de puppyren waardoor je jouw pup makkelijk uit de ren kunt pakken. In mijn ogen is dit de ideale puppyren voor grote rassen.

Ook een pup van een groot ras heeft een veilige plek nodig. Helaas, zijn er niet veel rennen voor grote rassen. Gelukkig biedt deze puppyren wel alles wat een pup nodig heeft.

Voordelen:

 • Opvouwbaar
 • Verkrijgbaar in twee maten

Nadelen:

 • Deur is niet wisselbaar om links- en rechts te openen

Conclusie beste puppyren

Een puppyren is ideaal maar deze schaf je niet zomaar aan. In dit artikel heb ik je kennis laten maken met de puppyren. Je weet waar je op moet letten bij aanschaf en wat de voordelen zijn van een puppyren.

Ik zelf vind de Tectake 8 hoekige puppyren ideaal. Hij is robuust en biedt jouw pup de optimale bescherming om veilig op te kunnen groeien. Kies de puppyren uit onze top 4 die voor jou pup geschikt is en biedt jouw pup veiligheid.

4x De Beste Puppyren Getest & Beoordeeld [2022]
beste puppy ren
Foto van auteur

Geschreven door Daisy

Plaats een reactie